karabocek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Şimdi şöyle benim evde 2 tane bilgisayarım var biri leptop biride şu an kullandığım nete bağlı olan ana bilgisayar şimdi leptopa format attım photoshopu cdsinden en baştan yükledim onda herşey süper fakat nedense şu an kullandığım ana bilgisayarımda photoshopda yazılar bi garip çıkıyor o kadar kötüki banner bile yapamıyorum yazı kırık buruk bişeye benziyor.Sildim tekrar yükledim ama yok yok yok..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Problemin neden kaynaklanabileceğini bilemiyorum ama Donanım&Yazılım bölümünde sorarsan yardımcı olurlar zannedersem!?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 aynı olay bende acid proda oluyor[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar