Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hmm...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 aa şey evet .. ben espri olsun diye yazdım yaw... ee şey.... evet evet :))) Ben mesleğimi seçmişim üniversitemide kazanmışım hem de muğladan marmarisin ve bodrumun dibi hahahaa istesem orayada giderim ama ee şey askere gidiyom heralde... :)[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Sitesinde öğrenci otomasyon sistemi var ya ühü.. İdda ediyorum İstanbul Üniversitesi var olan en gerzek universite olmaya adaydır..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 upladım ama yeni topak acmaktan iidir..simdi ben anadoluya dikey mi yatay mı bilmem (bölumumu seviorm ben..)gecmek istiorm.yalnız taknik okullar sadece kendi aralarında gecçiş yapabiliolar die de bi ufuruk(!) duydumm. nedir ne deildir anadolu universitesine geciş yapan pati var mıdır?3 yıl evvelin topağını uplayarakda tarihe gecmek istiorm evet bunu yazın bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar