Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Valla geldi işte hoca. Bi de ben 85 in 10. ayında doğdum, nerdeyse 86 (:P) Ne iş bende anlamadım.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben 85 in 8 inci ayında doğdum ama gelmedi ya da geldi de haberim yok bu arada 1 sene önce gelen yoklamadır o seneye seni askere alıcaz gibisinden bi uyarı tarzı bişidir[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yanlız asteroth sen eğer başka üniversiteye geçmek istiyorsan yapman gereken dikey geçiş onun için bölümünde birinci olman lazım. Bilmiyorum o üniversitede insanlara sana nekadar rekabet sağlayacak ama yanındaki öğrencilerede bağlı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 eger okulunuz askeri subeye üniversiteye girdiğinizi bildirmezse geliyor bana gelmişti saolsun müdür muavimiz üşnemiş yollamaya mesela bahtisen yollamıs digerlerinin onalra gelmemiş[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ardeth ; Biraz açabilir misin bu konuyu? Pek cahilim de bu konuda, aydınlatınız beni efendim.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Reklamcı üniversite :P[signature][hline]-Krynn Online: International Dragonlance Roleplaying Server.-Uo Planet: Ultima Online adına programlarınızı , projelerinizi ve sunucularınıza bedava web hosting , email , irc ve email hizmeti veren sistem.Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 lol[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Asteroth, 24 Ağustos 2004 14:11 tarihinde demiş ki: Ardeth ; Biraz açabilir misin bu konuyu? Pek cahilim de bu konuda, aydınlatınız beni efendim. Yatay geçiş, kendi üniversitenin bölümleri arasında geçiş yapmaktır yani mesala itü elektrikten itü bilgisayara falan. Dikey geçiş ise üniversiteler arası geçiştir, yani itü elektrikten bpğaziçi elektriğie mesela. Yatay geçiş için ortalaman en az 2.5 tercihen 3ten yüksek olmalıdırki başka yatay geçiş yapmak isteyenlerle rekabet et. Dikey geçişin zorluğu ise üniversite ve bölüme bağlı yani bir boğaziçi bilgisayara geçmek össde ilk 100e girmek gibi birşey.Onun dışında kendi bölümünde tercihen birinci olaman iyidir dikey geçiş içinki insanlar seni seçsin.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Hmm... Peki dikey geçişte bir üniversite öğrenci kabul ederken hangi kriterleri gözönünde bulunduruyo?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 1.85 boyunda sarı saclı mavi gozlu tercih ediyormus duyduguma gore[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Asteroth, 24 Ağustos 2004 14:39 tarihinde demiş ki: Hmm... Peki dikey geçişte bir üniversite öğrenci kabul ederken hangi kriterleri gözönünde bulunduruyo? bölümünde birinci olman tercihi, öss puanının öyle çok abartı üstü bir bölüm olmaması lazım sallıyorum ama galba puan olarak %10 üstünemi %20 üstünemi ne girebiliyorsun. Daha detaylı bilgi içib ösym sitesine bak yada gidince okulunun rehberliğine sor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 10 15 20 puan arasında degısıyor sanırım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 evet büyük o civarlardadır %10 bile çok yüksek çünkü[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Yatay geçişte ÖSS puanına bakılmıyor değil mi?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 benım bıldıgım bakılmıyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 85 11. ayın sonu doğum günüm ve geldi benim de askerlik belgem[signature][hline]THiM, Fëanor, F_Arcamenel, I_Touch, (^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yanlis bilgi veriyorsun dikey gecis bolumler arasi gecistir ornegin 2 senelikten 4 senelige gecis dikey gecistir yatay gecis ise universitler arasi ayni bolumler gecisidir 2.5 ortalamayi gecip eslenik okul oldugunu saglayip karsi taraftaki okulun kabulunu alirsan yatay gecis yapabilirsin ancak 2.5 ortalamayla cok zor 3.5 hatta 3,7 falan lazim ki buda okulda ilk 3 e girmek falan demek okulda. sonra karsi taraf kabul etcek olur daha fazla bilgi istiyorsan pmden at cevap veririm said: Ardeth, 24 Ağustos 2004 14:35 tarihinde demiş ki: said: Asteroth, 24 Ağustos 2004 14:11 tarihinde demiş ki: Ardeth ; Biraz açabilir misin bu konuyu? Pek cahilim de bu konuda, aydınlatınız beni efendim. Yatay geçiş, kendi üniversitenin bölümleri arasında geçiş yapmaktır yani mesala itü elektrikten itü bilgisayara falan. Dikey geçiş ise üniversiteler arası geçiştir, yani itü elektrikten bpğaziçi elektriğie mesela. Yatay geçiş için ortalaman en az 2.5 tercihen 3ten yüksek olmalıdırki başka yatay geçiş yapmak isteyenlerle rekabet et. Dikey geçişin zorluğu ise üniversite ve bölüme bağlı yani bir boğaziçi bilgisayara geçmek össde ilk 100e girmek gibi birşey.Onun dışında kendi bölümünde tercihen birinci olaman iyidir dikey geçiş içinki insanlar seni seçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 valla bilmiyorum ben itünün sayfasından öğrendim yatay geçişin ne olduğunu dikey geçişis ile bir arkadaşımdna biliyorum aslında kendi üniversitende bölümler arasında geçişin yatay geçiş olduğundan baya eminim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Buyrunuz Mesela itüde yatay geçiş duyuruları zaten geçmek istediğim bölümün dekanıyla konuşmuştum ben o yatay geçiş olmalı.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 tamam iste bak baska okuldan gelmek yaty gecis kendi okulunda alakali bolum arasi gecis yatay gecis 2 yillaktan 4 yillaga gecis dikey gecis dogru diyorum iste:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: onlyreal, 24 Ağustos 2004 16:27 tarihinde demiş ki: yatay gecis ise universitler arasi ayni bolumler gecisidir öhöm kıvırma :p bu cümlede ben bir teklik, birlilik seziyorum acaba öylemi heh [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 24 Ağustos 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben kivirmam gayet acik ve net soyliyorum universiteler arasi gecis yatay gecistir dikeyse 2 yilliktan 4 yilliga gecistir ilk mesajimdada bole son mesajimdada bole said: Ardeth, 24 Ağustos 2004 17:01 tarihinde demiş ki: said: onlyreal, 24 Ağustos 2004 16:27 tarihinde demiş ki: yatay gecis ise universitler arasi ayni bolumler gecisidir öhöm kıvırma :p bu cümlede ben bir teklik, birlilik seziyorum acaba öylemi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yatay geçiş sadece üniversiteler arası ve sadece aynı bölümler arası geçiş değildir, yatay geçiş aynı üniversite içinde çok farklı bölümlerden birbirine geçmeyi yada bir üniversitenin farklı bir bölümünden başka bir üniversitenin farklı bir bölümüne geçişide kapsar. Tabi kısıtlamalar vardır fm bölümlerinde tm veya ts bölümlerine geçemezsin.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yani benim dikey geçiş dediğim şeyler yatay geçiş dediğim şeylerin toplamı aslında yatay geçiş, senin söylediğin dikey geçiş ise doğru[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hahahah sütçü imam yaaa hahahha bulamamak çok doğal tabii orada ne internet ne telefon var hahaha olm tuttura tuttura orayımı tutturdun ahhahaaaa ahırdan bozma yurtta kalınırmı ahahahhaaaa kahraman maraşın dandik üniversitesi hahhaaa 2 il daha batı olsa neyse de oranın üniversitesine gideceğine askere git daha iyi...[signature][hline]Yaşasın Bambular... [Bu mesaj PXJTERM tarafından 24 Ağustos 2004 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar