PATA Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 120 km ye yaklaştığımda araç titremeye başlıyor, sebebi hakkında bi fikri olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 motor titriyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 peki neden titriyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ne motoru abi, lastiklerden ya da araba sağa sola çekiyorsa ondandır. Rot balans ayarı yaptırman lazım. Rot balans adından emin değilim ama, sağa sola çekmesin diye yapılan ayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 balansı bozulmuştur bende de olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Rot, balans. Çok bekletme baktır, zaten 20 lira bişey sanırım. Ön takıma komple zararı var öyle. Bide lastikleri düzensiz aşındırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 benimde araç düşük hızlarda titrio yüksekte fark edemedim hatta dururken böle fren pedalında oldugu için araç titremeyi baya hissediosun ... nie acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 motor takozlarından, yakıt filtresine geniş bir yelpazeden seç beğen senin olsun :d ilk baktırman gereken rot/balans ama bir an önce baktır. her ne sebepten olursa olsun normal dışında vibrasyon zincirleme olarak sorunların artmasına ve gereksiz masraflara sebep olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 lastik kaç yıllık lastik taban genişliği orjinal ebat mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bir sene filan oldu lastik orjinal arabayla gelen.23binde araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 SeaGle said: Rot, balans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ispatipapaz said: benimde araç düşük hızlarda titrio yüksekte fark edemedim hatta dururken böle fren pedalında oldugu için araç titremeyi baya hissediosun ... nie acaba neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 düşük hızda titremesine anlam veremedim de... Fren pedalına dokununca bile ciddi zangırdama vardı bende. Eğik fren disklerinden. Ön lastiklere bol hava basınca biraz idare ediyordu, sonra yeni lastik aldım biraz daha iyiye gitti. Yakında yeni fren diski de alacağım umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 dasaaa said: ispatipapaz said: benimde araç düşük hızlarda titrio yüksekte fark edemedim hatta dururken böle fren pedalında oldugu için araç titremeyi baya hissediosun ... nie acaba neden acaba? walla bende çözemedim, arabanın altını vurmustum gittm baktırdım sürtmüşüm yani tamponun altını biraz, adam(usta) hiç bi çizik bile yok abi dedi vurmamışsın dedi. Ama durunca ayağım fren pedalındayken motorla özleşiyorm sanki titremesini baya hissediorum motorun.. titreme pedaldan ayaga geçio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 oha araç duruyoken rölantide titriyosa ciddi bişey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bende de var ayni sorun. Lastiklerin eski olmasindandir diyordum ama rot balans muhabbetinden sanirim. Bi baktirayim, iyi oldu konunun acilmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 rot'a gerek yok titremeyi yapan balans ayarıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar