RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 selamlar millet , onceki kullandigim modemlerde hic sıkıntı yasamamıstım gayet rahat forward edebiliyordum , yanlız bu yeni aldıgım modemin arayuzunu tam cakozlayamadım , normalde klasik ip adres ve port aralıgı girilerek forward edilirdide bu arayuzde iş farkli , yardım edebilicek birisi varsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Uzak ip ve port bölümünü boş bırak, pcnin local ipsini üstteki yere yaz, açmak istediğin portu da onun sağındaki yere yaz işte. Etkinleştiri seç, açıklamaya da istediğini yaz. Sonra bunu ekleyip uygula. Olması lazım böyle sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Gördüğüm kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.Protokolü tcp olan uzak masaüstü için hazırladım. Kolay gele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar