Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Class Tartışma Topiği

Sensible

Öne çıkan mesajlar

rvr solo icin dizayn edilmis birsey degil
direk daocun el kitabindan yaziyorum(okumadiginiz belli):

And RvR is not for the solo player.It requires groups of 6-8 players(at least) with good teamwork and a good mix of abilities - meaning a variety of classes with some mix of melee/tank,stealth(gruplarina stealther almayan kisiler burayi dikkatli okusun),speed enchancements,healing,mez and/or AOE spells and nukes.[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar oyunun solodan ibaret olmadigini bilioruz bu yuzden healer oynuyorum... class tartismasinin yapildigi ortamda zerker ile merc kiyaslanmis bende size aradaki farki acikca soluyorum. bosuna zerker acmayin gidin merc acin yeterince acik degilse mid serverlarina girip zerkerlara sorabilirsiniz.[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid
Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid
Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid
Sosyal ağlarda paylaş

Vallah ben cabalisttim ve yeke yekde merc de aldım zerkerda gayet memnunum . Gerçi konu dışı oldu ama şöyle düşünebiliriz trunbrelenor sen diyorsun ki zerkerlar nerf yedi merclerin gücü arttırldı fln diosun ama sizde bonedancer ve savage var bence saçmalık .Ayrıca runemaster denen cihaz tam bir fiyasko albion güçsüz albion sadece popülasyondan kazanıo.Geçenlerde bg deyim bizden bi adam aynen şöyle dedi :

-Everyone says albion is overpowered but albion is not overpowered , mids and hibs are overpowered grrr.

Sanırsam böyleydi nese yorum sizin[signature][hline]Imsonia - Turkish Knights (Merlin)

!...Cabalist Power...!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasim simdi olaya bd leri fln karistirmanin bi anlami yok ben sadece zerkerlar yardirio fln yorumlarina bir mid oyuncusu olarak yorum yaptim. zerkerlar guclu deil eskisi gibi zerker olcagina merc ol daha karli olur diorum. siz kalkip bd savage fln diosunuz. ayrica iyi oyuncu olduktan sora template ve ralari iyi yaptiktan sora ve su anda alb reliclerin hepsine sahip olduktan sora .. hala daha nasi gucsuz oldugunuzun tek bi yaniti var... albionun bildigi tek sey zerg etmek[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid
Ece - Dark Sm Sexiest Norse - Merlin Mid
Svigt - Mend Healer Dede - Merlin Mid
Sosyal ağlarda paylaş

said:
emircanz, 24 Ağustos 2004 17:37 tarihinde demiş ki:
Vallah ben cabalisttim ve yeke yekde merc de aldım zerkerda gayet memnunum . Gerçi konu dışı oldu ama şöyle düşünebiliriz trunbrelenor sen diyorsun ki zerkerlar nerf yedi merclerin gücü arttırldı fln diosun ama sizde bonedancer ve savage var bence saçmalık .Ayrıca runemaster denen cihaz tam bir fiyasko albion güçsüz albion sadece popülasyondan kazanıo.Geçenlerde bg deyim bizden bi adam aynen şöyle dedi :

-Everyone says albion is overpowered but albion is not overpowered , mids and hibs are overpowered grrr.

Sanırsam böyleydi nese yorum sizin
hib ve midlerin overpovered felan oldukları yok
albion oyuncuları oynamayı bilmiyor
+
bonedancer lar sadece bg larda iyi normal RvR da zaten sup. speci yerine bone army tercih ediyorlar yani hiçte öyle süper bir sınıf değil
hibde 1 tane "overpowered" sınıf söyle bana[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM

[Bu mesaj Proxa tarafından 24 Ağustos 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım tek classa göre düşünme.Gruplara göre düşün mesela midgardda bi tane healer varsa instant alan mezi var bu biiirr.Hiblerin bütün mageleri stun cast edio.Soracıma healerda instant stun var ayrıca instant alan stun var.ayrıca hunter tank mı archer mı belli deil.ayrıca hib ve midlerin bolt atan classlarının bolt saniyesi 2,5 sn alblerin fire wizin fire boltun süresi 4 sn olması lazım mesela hero var yani saymakla bitmez ayrıca animistin LT si öküüüz gibi koyuyo falan da falan[signature][hline]Imsonia - Turkish Knights (Merlin)

!...Cabalist Power...!
Sosyal ağlarda paylaş

boltların hepsinin 2.6 saniye timer 20 saniye recast ve 1875 range i var
hero da hiç korkçak bişey yok
sinir bozucu bişey varsa cabalistlerin amber petleri(nerf yedi son patch ile hehehe)
ve sorcun bitmeyen ae mezzi(sadece bg da)
+
infiller oyundaki en fazla spec point alan sınıf(2.5) diğer assasinler 2.2 sanırım
hunter tank mi archermı demişsinde archerlarda melee güçlendikçe bow damage ve range düşüyor
hunter gayette dandik bir class oldu NF ile beraber
[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Proxa tarafından 24 Ağustos 2004 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Proxa tarafından 24 Ağustos 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 24 Ağustos 2004 18:00 tarihinde demiş ki:
said:

+
bonedancer lar sadece bg larda iyi normal RvR da zaten sup. speci yerine bone army tercih ediyorlar yani hiçte öyle süper bir sınıf değil
hibde 1 tane "overpowered" sınıf söyle bana

Basta sunu soliim hib ve midin en iyilerine istedikleri albiyon classlarından 1 fg versinler Eu excalden bahsediyom ne yapabilecekler cok merak ediyorum.

Albiyon classları hib ve mid classları gibi mukemmel bi dengede kurulmus deil.Bt icin 46 earth therg alman lazım gruba ama sadece bd verebilir bide salak earth petler speed icin mincer alman lazım sadece speed 5 calar has stunlar dd'si var ayrıca mezzler diyorsan fg combatlarda cok cok bi artı deil bard'ın yerini alamaz paly defance ozellikli bı class en az 1 tane alman gerekiyo ve tabekide speac ayarlamasını tam yapamayan 1 tanede sorc alacan en sonda cleric alacan diger rakiplerinden cok cok kotu bi class iste mukemmel fg ckarmak icin bunlardan bulman gerekiyo 5 class geriye 3 merch koysan ne olur 3 wizz koysan ne olur buyrun o kadar oynamayı biliyosanız silin charlı gecin albiyona ezilmek ne demekmis orenin[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Oha amma yaptın ya... Albler resmen hayvan gibi,hiblerin hepsinde stun varmı? Alblerden hangisine dalsam stun çakıyo adamlar bide alblere güçsüz diyorsun.[signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moss, 24 Ağustos 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
said:
Proxa, 24 Ağustos 2004 18:00 tarihinde demiş ki:
said:

+
hibde 1 tane "overpowered" sınıf söyle bana

Basta sunu soliim hib ve midin en iyilerine istedikleri albiyon classlarından 1 fg versinler Eu excalden bahsediyom ne yapabilecekler cok merak ediyorum.

Albiyon classları hib ve mid classları gibi mukemmel bi dengede kurulmus deil.Bt icin 46 earth therg alman lazım gruba ama sadece bd verebilir bide salak earth petler speed icin mincer alman lazım sadece speed 5 calar has stunlar dd'si var ayrıca mezzler diyorsan fg combatlarda cok cok bi artı deil bard'ın yerini alamaz paly defance ozellikli bı class en az 1 tane alman gerekiyo ve tabekide speac ayarlamasını tam yapamayan 1 tanede sorc alacan en sonda cleric alacan diger rakiplerinden cok cok kotu bi class iste mukemmel fg ckarmak icin bunlardan bulman gerekiyo 5 class geriye 3 merch koysan ne olur 3 wizz koysan ne olur buyrun o kadar oynamayı biliyosanız silin charlı gecin albiyona ezilmek ne demekmis orenin

ihçbir us shardında albion ezilmiyor
3-5 relic dışında hepsi albionda[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...