RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 beta da oyunu bi umutla alıp oynamıstım,su anki durumu icin forumlarda yazılanları okuyorumda , bazıları populasyondan sıkayetcıler , durum nedir adam gorebılıomusunuz etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 oynayan var mı ki? bi alfheim var sanırım da o da oynamıyor açık hesabı sadece. bekliyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 oynayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 pff bizden var mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yok yok ben de oynamıyorum account kapandı zaten, öyle bi açtırmıştım epic patch sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ben bir iki girip bakinmistim epic patch sonrasi, morin khur oldukca bostu (4-5 kisi). At spawnunun oraya kosarak gittim, biraz ortalikta dolastim ve bir kisiye rastladim o sure icerisinde, sonra geri sehre kostum, baskasina rastlamadim. Eskiden oynadigimda sanirim 10-15 kisiye rastliyordum bi seferde Morin Khur'da Oyundaki bir takim problemleri giderip remarketing yapma planlari var, sanirim en dogru baslangic zamani o donem olur, yine de yaptiklarini forumlardan takip edip milletin yorumunu gormeyi tercih ederim ama 15 dolarda harcarim yani aboneligi bir ay actirip bakmak icin oyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bence haritayı 2 ye bölsünler artık.yarısı kullanım dışı kalsın kullanılacak olan kısımda bir güzel temizlik (buglar) ve neyin nerde olacağı belli olan bir tane map (tatavaya gerek yok birisi map yapıcakmış ötekisine satıcakmış)factionların kendi düzenli şekilde bölümleri olsun (sürekli değişen).hangi silah kaç vuruyor nereye vurursan ne olur (silah kombinasyonları devam etmeli armor ile) gibi somut bilgiler gelmeli artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar