Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Selamlar, geçen gun adsl bağlattım ama şöyle bir sorunum var: bağlandığım anda bağlantı kopuyor. Modeme gelen hattı eve gelen giristen çektim. Adsl, tel ve digiturk kablolarını ust uste sarıp bunları ana girişe sardım. Modemde sorun yok. Bunun yerine modeme direk bağlantı cekmem, sora da oradan dagıtmam hakkında bir öneri aldım. Ne yapayım, bir öneri lutfen.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monarchy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 aynı aletlerden bendede var bi filitre oluyo ana hatta onu takıyosun filitrenin bi ucuna modemi dierine teefonu baglıyosun digiturk için onemi olmaz ona telefone cektiginden cek bitane ama modeme tek gitsin hat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar