Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 aga kamera yerine bitane shotgun bulundurucan yaninda, tek sikimda tamam iste, problemsiz yoluna devam edicen kökten cözum
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Helcaraxe said: senko said: soyle 2-3 tane insan basa gelse aslinda, ne guzel kolelik geri gelir. mis gibi oluyrdu o zaman. 1 tane zencili hatun alirdim kole olarak, cay getir cay gotur... ne igrenc bi posttur bu nası iğrenç lan düşünsene tam çayın bittiginde hop götürüp yenisini getirecek.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hoş değil arkadaşım.. komik olmamış yani. hayır ben o mesajı gizlediğimi sanıyordum bir de. şaka dahi olsa tasvip etmiyoruz bu yaklaşımı.
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 iyi, peki özür o zaman rahatsız olanlardan.
-007- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 tomkat said: zenci, kadina tuzak kurmus normalde oyle bi durumda basip gitmesi lazim sorununuzu firmamizla halledin, ben sadece dagiticiyim diyip gitmeliydi ama belli ki zenci, kadini taniyor ve boyle olay cikicagini biliyor o yuzden kamerasiyla hazirlikli gitmis cunku normalde musteriyle tartismazsin, paketi verir gidersin burda art niyet var herif resmen kameraya oynamis pis herif ya
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ee sonuc nolmus, kadini hapse atmamislarmi yani? ceza falan kesmeleri lazim enkötu, olan yine adamami oluyo? Amerika da resmen turkiye gibi, adalet yok asd
Öne çıkan mesajlar