monarchy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 arkadaslar ben bu asp den hiç anlamıyorum ama ogrenmek istiyorum bu dalgayı simdi baslangıc olarak aspindir.com dan hazır site diye bişiy var onu indirdim direk attım sayfama ama calısmadı ne yapmam lazım yardım dosyasını okudum ama bişiy anlamadım zaten cok bişiyde yazmıyor bilen varsa yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 öncelikle IIS (Internet Information Services) kurulumu bilgisayarında.Kurmak için Denetim Masası/Program Ekle Kaldır/Windows Bileşenleri Ekle Kaldır'ı seç ve bak bakalım IIS yüklü mü değil mi.yüklü değil ise yükle (senden windows cd ni takmanı isticek).Yükleme tamamlandıktan sonra C:/ sürücüsünün altında.Inetpub diye bir klasör açılcak.O ASPindir den indirdiğin sayfayı Inetpub/WWWRoot adlı klasörün içine at. Sonra WWWRoot ve Inetpub klasörlerini paylaşıma aç. Olay budur.O indirdiğin şeyin içinde index.asp vardır bul çalıştır bakalım onu.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monarchy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 eyw kardeş hemen yapam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monarchy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yaf ben bide 98se kullanıyorum lanet olsun bulamadım program ekle kaldırda windows kur var oraya girdim tüm dosyalara baktım goremedim secenegi onda yardım plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bu dediği win2000 ve winxp de var : bende sorun var açmıyor yaptığım asp sitelerini :([signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monarchy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 neyse ben xp alayım bari bide bunu boyle yaptık oldu diyelim web sayfama nasıl koyacam şimdilik lycos dan aldım üyelik sonra domaine verecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 nettin :) lycos php[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monarchy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 amma gaf yapmısımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar