Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 5 derinliğinde 4.9 şiddet abi asfjngmaö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 saniyesi o 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Serkan nasıl attın lan ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 olmadımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Depremin derinliği 5kilometre.Sanırım fay yerin 5km altında kırılmış işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bence vuruş açısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 istanbullu elit tabi... deprem olur, gider konu dışına açar. izmirli... hepsi çöplükte bunların... hepsi.. ıhıhıhıhıhıhıhıhıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 kuralları biliyoruz biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 2010.11.11 22:08:00 37.8992 27.3432 11.8 -.- 4.9 -.- SELÇUK (İZMİR) Adamlar değiştirdi. Ne laubali çalışıyo bu adamlar ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 adamlar? ahuahuahuahauhuahauhaua ha bu arada usgs bile değiştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 zuahaha erasmus eleman baya tırsmış 2 aylığına geldim göçük altında kalmayayım diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 hmm hiç hisstmedim, yoğurtlu makarnamı yiyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 babama varyap meridiyan var ev alalım dedim bana ay sonunda elektrik faturasını ödeyelim düşünürz dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Acaba bi kaç sene önceki üstüste yaşanan depremler tekrar olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 said: ev arkadaşımın tepkisine gel ya ''çok hazırlksız yakaldı bizi ya'' don atletli bi adam hayal edin:) böle olmaz salansan bile smokini giycen aga:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 dasaaa said: adamlar? ahuahuahuahauhuahauhaua ha bu arada usgs bile değiştirir Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Dartanian said: Acaba bi kaç sene önceki üstüste yaşanan depremler tekrar olur mu 2005de idi o askerde idim şafak 20 sayıyorum zırt deprem zırt deprem dedim komutana bırakın gideyim yoksam dedim izmiri göremicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 DoruK said: zuahaha erasmus eleman baya tırsmış 2 aylığına geldim göçük altında kalmayayım diyo :D aman o gün neydi öyle ya olmasın başka hiç uğraşasım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 DoruK said: zuahaha erasmus eleman baya tırsmış 2 aylığına geldim göçük altında kalmayayım diyo arkadaş bayansa bizim eve yollayabilirsin ev çok sağlam meheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Eralp said: DoruK said: zuahaha erasmus eleman baya tırsmış 2 aylığına geldim göçük altında kalmayayım diyo arkadaş bayansa bizim eve yollayabilirsin ev çok sağlam meheh :D sen o evide yıkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Dartanian said: dasaaa said: adamlar? ahuahuahuahauhuahauhaua ha bu arada usgs bile değiştirir Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü. baba ben de oradayım da adamlar gibi bişi çok doğru deel.. teknoloci var, otomatizasyon var. bilmem ne.. öle eski usül sismograf da yok hani.. ivme ölçerlerden geliyor. önce ham data gelir, uydu ya da netten. cmg-5t dir hatta ölçüm yapan istasyonlar. istasyonların ölçümlerine göre raw data geçer. sonrasında parazitten arındırılır vs. aslında CAV falan da doğrudan geçseler iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 vay anasını 5 deprem olmuş 1 saat içinde?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 2.2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 olum o değilde hiç unutmam bir keresinde deprem olurken şuraya deprem oluyo diye tek post atmıştım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yine mi kazandın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar