Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Epiphone Explorer Gothic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alayı dememdeki amaç en uç Gibsonlardır.
Sen ve senin gibilerin alamayacağı hatta göremeyeceği gitarlar olduğundan bilmemen çok normal.(Tabi aklı olan girer sitesindeki ölçülerden inceler)
Şu anda TR'de Petrucciyi emmeli gömmeli uçuracak bir sürü gitarist varken tutupta bana savunmaya kalkma, git cehaletini gider...
Mesaj tarihi:
said:
powerhead, 19 Ağustos 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
Sen ve senin gibilerin alamayacağı hatta göremeyeceği gitarlar olduğundan bilmemen çok normal.(Tabi aklı olan girer sitesindeki ölçülerden inceler)
Şu anda TR'de Petrucciyi emmeli gömmeli uçuracak bir sürü gitarist varken tutupta bana savunmaya kalkma, git cehaletini gider...

1. elimdeki 58' 92 yapımı les paul standardımın resmini benle mi koymamı istersin yanlız başına mı?
2. Sen kim oluyosun da petruccinin virtüöz olup olmadığını değerlendiriyosun? Sen kimsin ki?
3. Topiğin içine etmeyi başardım tebrik ediyorum satılamıcak bu gitar.
4. Sana göre virtüöz kimdir, o kadar yüce bi şahıssın, bakalım ne diceksin çok merak ediyorum sen daha iyi bilirsin ya o bakımdan.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Mesaj tarihi:
Ayrıca da petrucciden daha iyi bir gitarist yoktur demedik ki biz, tabiki petrucciden daha "hızlı" çalanlar olacaktır, ama bu petruccinin virtüöz olması gerçeğini değiştirmez.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control

Mesaj tarihi:
said:
powerhead, 19 Ağustos 2004 17:23 tarihinde demiş ki:

benim alamicağım gitarlar ? türkiyede kaş kişide gary moore les paul var bi araştırsana beş parmağın kadar ediyomu ?
fotoğraflarını yolliyim istersen yada senlemi uğraşıcam senin rüyanda çalamadığın gitarları ben çalmaktan bıktım. ama takıl kralsın sen..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

Mesaj tarihi:
said:
powerhead, 19 Ağustos 2004 20:30 tarihinde demiş ki:
Sana da bu yakışır zaten...

forumun başından beri bi mantıklı postun varmı şöle oku bi baştan ötüyosun ötüyosun sonra yok öle demedim yok bilmemne ne demek şimdi bu ne yakışan ne bana ?
ulan yol gecen hanına döndü burasıda[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?

Mesaj tarihi:
lol :-)
adamdan ses yok zaten belki satmaktan vazgeçti de en azından almak için bakan biri ümraniye metalcisi triplerinin prim yapan bişi olamdıgını anlar.
sitedeki ölçülerle ilgili bişi belirtiim bu arada..
ibanezin sitesini fenderin sitesini ve gibson ın sitesini açın verilen sayısal bilgielrin neyi belirttigine bakın bi de googledan inch-mm converter site bulun
sonra bakın ki bu gitarları çalan herkes insna oldugu için hepsinde ortak verilen sayısal degerler arasında çok büyük bi fark yok çünkü fiziksel yeterliliğimiz belli
ama bir neck in sadece ölçülerine bakarak bir kagıda çizmek siterseniz gerekli tüm bilgiler ibanezin sitesinde wardır çünkü aslında 12. perdedeki kalınlık kadar gitarda bu kalınlıga nasıl bir açıyla inildigi vs de önemli
yane o rakamlar bişi belirtmio sdece çok standart özellikleri gösterio[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Mesaj tarihi:
çok ilginç ya yine karşılık verme kompleksliliğinden doğan abuk bi mesaj atmışsın bilmiyorum post kasıyosun heralde sanada yakışan bu olurdu daha fazla mesaj atmicam sende atıcaksan özel mesajla öle tatmin olmaya çalış..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?

Mesaj tarihi:
said:
powerhead, 19 Ağustos 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
Sende hancısın herhalde bu durumda.Var ya tiplerinizi direkt çiziyorum kafamda.Çook gördüm benzerlerinizi.Sizinle baş edilmez.

adama bak, hem geldi topici bozdu, hem laf ediyo, hem de haklı çıkmaya çalışıyo. Ne diyim daha heue. :)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control

Mesaj tarihi:
puahahaha koptum..adam bib ok bilmeden topigin icine etmis lol[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar
Bu mesaja cevap asagidadir
Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
anneannenler,teyzenler..
Mesaj tarihi:
Terbiyeni bozma, tamam seviyesizsin, anladık onu da bizi de senin gibi olmaya zorlama. Böyle devam edersen gideceğin yer belli.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control

Mesaj tarihi:
huhehue valla cok eglendim[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar
Bu mesaja cevap asagidadir
Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
anneannenler,teyzenler..
Mesaj tarihi:
Terbiyesiz herif ya geldi hem topici bozdu hem laf etti bi de üstüne bilgisiz ya. :D
Neyse uplayalım. ;)[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control

Mesaj tarihi:
heey heeey arkadaşlar bi dakika
noldu aniden özenti vs konuları açılmış??!!!
klavyesi rahatsız dien arkadaş,nick ini unuttum bakamadım dönüp, valla tam perde sweep i bu klavyede çözdüm ve hiç sorun yaşamaıdm şu anda ki gayet iyi çaldıımı sölerler solo bakımından
dediim gibi iliglenen varsa mesdaj atsın buraya , zaten ilgilenen biri dener ,ona göre oha ucuz oha pahalı filan der
dier konularda tartışmak istiyenlere açığım ama bu başlıkta olmasın,garip komik şeyler yaşamayalım
alıcı olmayan arkadaşların soruları varsa veya pahalı vs buluosa ya bana mesaj atsın ya da kendine saklasın ,eminim bu gitarı almaya meyilli biri kendi çapında bi fiyat araştırmaıs yapar?ot deildir
nese öle şunu yazdıım sırada henüz ikinci sayfayı tam okumuş haldeyim ve konu rezil kaymış alakasız şeylere gelmiş gülüorum
Mesaj tarihi:
deamon ,ben buraya üye olmadıım için benim adıma bu başlığı açan bi dostum, direk ona laf girmiş güldüm yine baya*üzgünüm emre , en baştan üye olmam gerekirdi zor durumda bıraktım seni biraz*
herneyse, kalın klavye , daha iyi ton,dikkat et*powerslave idi glba nick in* tüm ton kalın klavyeye bağlı diil,ama kalın bi klavye daha iyi ton verir bunu bilmemek için baya zavallı olmak lazım ,yazık
cidden tekrarlarım::::
550 dolara , emg hz-4a (slayer in kullandıı alternatif manyetik ,ki evet deli gib kullanıolar bunu görmeyen zaten slayer bilmeyendir büyük ihtimal acırım) manyetikli epiphone gothic x-plorer
pazarlık payı var az çok, isteyen bana mesaj atar sözleşip deneriz
ilgilenmeyenler mesaj atmaz , bu gitarın eşidini daha ucuza bulan da gider alır ve mutlu mutlu çalar ben de sevinirim onun için
Mesaj tarihi:
said:
Rolanthas, 22 Ağustos 2004 03:03 tarihinde demiş ki:
emg hz-4a (slayer in kullandıı alternatif manyetik ,ki evet deli gib kullanıolar bunu görmeyen zaten slayer bilmeyendir büyük ihtimal acırım)için

diyosunda hzler aktif değil pasif manyetik yanlış bilgilendirme olmasında ..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?

Mesaj tarihi:
evet pasifler ama
kötü deiller
emg nin sitesine girip okursanız dioalr ki zaten aktif manyetikte lider biziz ve biz hala aktiflerin en iyi manyetikelr oldugunu düşünüoruz ama aktifleri inatla beenmeyenlere biz de dünyanın en iyi pasiflerini yaptık diyolar[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Mesaj tarihi:
Ryan , eminim ki zaten bu gitara alıcı olacak biri emg hz in pasif olduunu bilir, bilmiosa da zaten ben sölerim kendisine gitarla ilgili bilgi verirken* hz lerin pasif olduunu bilmeyecek kadar alakasız birinin buraya mesaj atmayacaını düşündüüm için de pasif olduunu belirtmekte bi anlam göremedim,hala da görebilmiş diilim*
Mesaj tarihi:
oy oy hemen atağa geçmişiz bakıyorum..
madem pasif deme gereği duymadın o zaman neden aktif dedin?
herneyse ben kötü mötüde demedim zaten aktif demişsin aktif değil pasiftir ben bunu bilirim bunu sölerim iyiliği kötülüğüde değişir kişiye göre zaten.[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?

Mesaj tarihi:
hahahah nerde aktif dedim acaba merak ettim,orda alternatif yazıo yannış okumuş olmayasın;))
saldırı deil , gereksiz şeyler yazmayın anlamında bir tepki diyelim,saygı duyalım
lütfen herangi bi sorunun varsa özel mesajla belirt, kompleksli manavlar gibi başlıın içine daha fazla edilmesin tamam?
Mesaj tarihi:
bidaha bu tarz şeyler içip mesaj atmicam
lan orda eminim aktif yazıyodu heydaa.. neyse o zaman
bide sen üye olmadan ne kadar bok atıldıysa gitarına ben geri çevirdim ne bi kompleksim var nede bi sorunum.[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming?

Mesaj tarihi:
Epiphone Gothic Series X-plorer , Çift EMG HZ-4A manyetikli , sağlam ton , özellikle metal için harika bi dist tonu, clean tonlar blues&jazz tadında niye bilmiyorum
orjinal resmi şöyle birşey,bunun EMG lisini düşünün::
http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pics/products/51/517235.jpg>
fiyat 550 dolar

ikinci )))
Washburn WR-154 , mat siyah , manyetikler)
humbucker:: Dimarzio Multibucker
single :: Washburn
Humbucker::Seymour Duncan SH-2
fiyat 350 dolar , zati manyetikler daha pahalı
lütfen geyik amaçlı mesaj atmayın bu başlıa
ilgilenenler icq:: 107328308
isim:ömer
  • Yeni Oluştur...