DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 aklımı çelen bi gitarı almak için elimdeki en önemli iki şeyi satıyorum ilki )) Epiphone Gothic Series X-plorer , Çift EMG HZ-4A manyetikli , sağlam ton , özellikle metal için harika bi dist tonu, clean tonlar blues&jazz tadında niye bilmiyorum orjinal resmi şöyle birşey,bunun EMG lisini düşünün:: http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pics/products/51/517235.jpg> fiyat 550 dolar ikinci ))) Washburn WR-154 , mat siyah , manyetikler) humbucker:: Dimarzio Multibucker single :: Washburn Humbucker::Seymour Duncan SH-2 fiyat 350 dolar , zati manyetikler daha pahalı :( lütfen geyik amaçlı mesaj atmayın bu başlıa ilgilenenler icq:: 107328308 isim:ömer[signature][hline]Bornozlu Canavar
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 sırf manyetikler 200 dolar üstü , gitar da burda 600 euro olduu için fazla uçuk diil zaten az bi pazarlık payı var kalkıp 400 dolara da satmam yani , kelepire düşücek bi gitar diil çünkü deneyen anlar ;)[signature][hline]Bornozlu Canavar
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 fakat üzücü bi haber söliiim 7 ay ffilan oldu ben gitar alırken onuda görmüştüm manyetikler custom deildi orjinaliydi seninkini bilemicem ama 350euro ydu yane...
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 pardon ben senin manyetikleri görmemişim emg yazıyomuş o zaman eder tabi :D
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 sahibi der ki: helal olsun o zaman sana;) çünkü şu anda tünelde yok,en son olanlar da 590-600 euro arasındaydı ha orj manyetikleri de vericm zaten alana, ama önermem o manyetikleri çünkü *senin de büyük ihtimal görmüş olduun gibi*manyetiklerin üstünde gibson usa yazıo ama ,manyetikleri deiştirttiim için biliorum, klasik iki tane epiphone humbucker dan fazlası diiller ne yazık ki[signature][hline]Bornozlu Canavar
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 tunelde var bir tane 580$ manyetikleri jelatinli epiphone gothic explorer[signature][hline]
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yeni ne alıcaksın lan ?[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bnm deil ne alacak bilmiorum[signature][hline]Bornozlu Canavar
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 aklını çelen gitar nedir?[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s
Rolanthas Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 selamlar ömer ben gitarın sahibi almak istediim gitarın burdaki konuyla alakasını anlamadım lütfen beyler bu ilan acildir, sattıım gitarın fiyatı orda, gfelip de "benim amcam bunu 2 milyona bulud höd hödö" şeyler demeyin,diyecekseniz de başlık altına yazmayın gelin icq da diyin orda fiyat yazıo ,pazarlık yapılır da yazıo *unutmadıysam yazmayı* lütfen alıcı adayları dışında kimse mesaj atmasın,gereksizlik yapmasın bunun üstüne bana sen ne dion lale dicek biri varsa da lütfen bunu icq dan veya tel den yapsın
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 çiçek gibi gitar walla bu paraya alınacak en iyi gitarlardan benim beendiğim kısımları şöyle gitar çok oturaklı kalın ve agır distortion ı tam anlamıyla kapıyor ve böğürüyor süper bir metal gitarı emglerin de bu noktada payı war tabi. sahne karizması cabası zaten[signature][hline]Bornozlu Canavar
powerhead Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Dostum eyvallah gitar güzel bir gitar ama inanılmaz pahalı.Daha 1 sene olmadı arkadaşım 500euro'ya aldı aynısından.Manyetiklerinden ve soundundan bahsediyorsun ama klavyesini hiç hesaba katmıyorsun.Çalmak için hiç elverişli bir klavyeye sahip değil.Sadece ritm gitarı ama o bile zor... Ayrıca klavye ve sap birleşik olduğundan sp ağır kalıyor ve aşağıya tartıyor.Bunları kötülemek için değil sadece fiyat konusunda biraz anlayışlı ol diye yazdım. [Bu mesaj powerhead tarafından 16 Ağustos 2004 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 allah razı olsun kotulememissin yani. lol
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 abi gitar geöen sen uczudu evet ama su an 650 euro zuhalde gidip sorabilirsiniz üstünde EMG de war zaten ve pasif emgler kötü sanmayın aktiflerin özelliklerinden rahatsız olanlar için yapılmış muhtemelen en iyi pasif manyetikler ayrıca yorumu yapan arkadas ya progresifci özenti güruhun deli bir takipçisi ya da gitar çalmayı beceremio çünkü kalın klavye önemli bişi deil Dream Theater olacam virtüözüm gibi mal muhabbetlerde deilseniz çünkü kalın klavye daha dolu ton daha iyi distortion verir ve çalmayı beceren ehrkes öyle ya da böyle kalın olmasından çok etkilenmeden rahatça çalar öyle olmasa fender strat ve les paul dünyanın en iyi gitarları olmazlar , bu kadar çok kullanılmazlardı.[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
powerhead Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Özentilik sende olacak ki gidip Hetfield özentisi gitar almışsın.Bizim kim olduğumuzu herkes bilir.Ben gitar yapım çalışmalarında da bulunduğum için seni uyarayım.Maun ağacından komple gitar yapmaya kalkarsan gitarın klavyesi tartar.O yüzden bu tip gitarlar ve de V serileri özellikli yapılırlar.Ayrıca Gibson dünyanın en iyi gitarı diyorsun, peki Les Paul Studio'nun ne kadar ince bir klavyeye sahip olduğunu da biliyor musun?Sendeki dana klavye ve 0.10 teller kimin ne kadar özenti olduğunun ispatı.Ayrıca o EMG'ler de ya koredir ya da çin buna güven.
powerhead Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bunun yanında eklemek isterim ki Jackson'un Sl serilerinin klavyeleri diğerleri arasında en incedir, Fender Custom Stratların klavyeleri daha incedir, B.C. Rich Platinumlar daha incedir, ESP'nin yüksek modellerine bakarsan keza öyle.Ayrıca virtüözlük hususunda Petrucci'yi önermen senin bu işin ne kadar başında olduğunu gösterir.. Saygılar...
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: "ayrıca yorumu yapan arkadas ya progresifci özenti güruhun deli bir takipçisi ya da gitar çalmayı beceremio çünkü kalın klavye önemli bişi deil Dream Theater olacam virtüözüm gibi mal muhabbetlerde deilseniz çünkü kalın klavye daha dolu ton daha iyi distortion verir ve çalmayı beceren ehrkes öyle ya da böyle kalın olmasından çok etkilenmeden rahatça çalar" Klavyenin kalın-ince olması çalana göre değişir Yani ince klavyeye alışmış birisi pekala kalın klavyeylede çalabilir ama söylediğin kadarda rahat edemez... Yani bu gibi durumlarda ince klavyesi olan bir gitar tercih eder [Bu mesaj EagleEye tarafından 18 Ağustos 2004 09:47 tarihinde değiştirilmiştir]
powerhead Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Vay bee gözümden kaçmış, meğer bu gitarda tonları veren klavye imiş:-))))))))
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 tmm abisi konusmusun da glz gzl kalın klavyenin fiyat düşürücü bir unsur oldugunu kanıtlayan bişi göremiorum sadece ,ince klavyeli iyi gitarı yazmısın kalınların kötü oldugunu gösteren bişi yok burda ve gitar ton konusunda klavye baya önemlidir bunun aksini iddia ediosan ciddi bişiler öğrenmen gerekiyor maun gitarlar dengesizdir cogunlukla les pauller bunların başıdan gelir ama bu gitar deil gitar benim deil öncelikle bunu da bilin ben sadece forumda acc ı olan insna oluorum ve sahibinden bagımsız şekilde fikir belirtiorum ben ibanez rg kullanıorum ama ince kalvye olayı bitirir budur olay digerleri ylana demiorum ben ince klavye sewerim o ayrı ama kalın klavye salt bir eksi deildir artıları da wardır diorum size benim gitar gyaet dengeli çünkü basswood gayet hafif bi gövde.ben dengeli gitar severim çünkü ama demiorum ki dengeli olmayan gitar kötüdür beş para etmez les paul de nedir çünkü sen burda müzik yapıosun formula 1 e katılmıosun hızlı çalmak bu gitarlarda daha zor olsa da ton farkı çok bariz açıkçası gitardan gıdım anlayan biri dahi anlar[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bi de özentilik olayına gelelim dediğim gibi gitar benim deil ben de almayı düşünüor-dum bu gitardan ama yane şayet gitar benim olsa james den özenmiş olmazdım in flames in gitarsiti jesper strömblad çok takdit ettiğim bi admadır ondna özenirdim özenirim de herkes birinden özeniri birini örnek alır özenmek kötü bişi , bir kişilik sorunu deildir aksine özenmeyi etkilenmeyi reddetmek zayıf kişilikli kendine güvensiz insanlaruı toplumda kendilerini güçlü gösterme çabasından ibaret olan psikolokij bir oto-mekanizmadır.[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: powerhead, 18 Ağustos 2004 00:57 tarihinde demiş ki: Ayrıca virtüözlük hususunda Petrucci'yi önermen senin bu işin ne kadar başında olduğunu gösterir.. ne demek şimdi bu ?[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
powerhead Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ben de Jackson DR-3 kullanıyorum hatta ilk gitarım da WR-154'tü.Klavye olarak WR-154 muhteşem bir gitardır ama ağacı ve aksamı kaliteli değildir.Klavye bir insanın hızlanmasını engeller.Parmaklar güçlenir sadece.Zaten epiphone değil de Gibsonların alayı ince klavyedir. Bu arada; Virtüözlük denince akla gelicek ilk isimmiş gibi DT'nin belirtilmesinden hep rahatsız olmuşumdur.
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Petrucci nin virtüöz olmasına laf ediyosan zaten konuşmayalım bile burda. Bari tamam gitara kötü dedin de petrucciyi karıştırmayın be.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: powerhead, 19 Ağustos 2004 15:37 tarihinde demiş ki: Gibsonların alayı ince klavyedir. Bu arada; Virtüözlük denince akla gelicek ilk isimmiş gibi DT'nin belirtilmesinden hep rahatsız olmuşumdur. gibsonların alayı ince klayedir ha ? vay be şaka gibi virtiöz denince kimin aklına ne geldiğinden sanane ve burdan nası işin başında olduğu yorumunu çıkarıyosun ?[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Öne çıkan mesajlar