screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 93 yılından beri Cm oynarım ama hiç oyunda referee nin hele şampiyonlar ligi finalinde Türk olduğunu görmemiştim - Hoş 93 de spiker sadece gol diyebiliyordu zaten referee de Cm 3 den sonra çıktı - şu linke tıklayın http://www.geocities.com/chronoandroid/cm.zip [Bu mesaj screamer tarafından 23 Ağustos 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yenimi gördn :) ben atalanta ile oynarken sociedad la şampiyonlar ligi finalini ünsal çümen yönetmişti :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Şans bende ilk kez oluyor ben mesela Galatasaray ın - Cm 97 98 - de kadrosunun Ilgner Reuter Sammer Marcio Santos Kohler Ziege Karl Heinz Philiepsen Mauro Silva Leonardo Maurizio Ganz Marco Branca olduğunu gördüm bu kadroyla yeri göğü inlettiler[signature][hline]Lil'Alur for Shar
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 abi huul ve milwall nası şampiyonlar ligi finali oynadılar ya. ben 2015 e kadar oynadım en fazla bi kere maccabi tel aviv çıktı diğerleri hep bilindik ti[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var...
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: screamer, 23 Ağustos 2004 23:28 tarihinde demiş ki: Şans bende ilk kez oluyor ben mesela Galatasaray ın - Cm 97 98 - de kadrosunun Ilgner Reuter Sammer Marcio Santos Kohler Ziege Karl Heinz Philiepsen Mauro Silva Leonardo Maurizio Ganz Marco Branca olduğunu gördüm bu kadroyla yeri göğü inlettiler nasıl yaw yabancı sınırlaması yokmuydu?[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben 2001 - 2002 oynarken türkiye dünya kupasını almıştı finalde brezilyayı yenerek ss'si var koyarım bir ara :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =)
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bir Hull - Division 3 takımı - u aldım hiç sene kaybetmen premier lige çıktım sonra şampiyon olup yine sene kaybetmeden şampiyonlar ligi şampiyonu oldum zor değil 03 - 04 de hatta olıurken elemelerde Real e 9 tıktım ; 03 - 04 gördüğüm en basit cm bu arada 97 -98 de dedim o zman seçtiğin ligler harici yabancı sınırlaması YOK Galatasaray in yedeklerinde Aldair falan da var dı Cm lerde yabancı sınırlaması 93 -94 ve de 95 yılının oynunda vardı sanırım çünkü daha BOsman kuralı yoktu sonra 97 -98 e kadar yabancı sınırlaması hiç bir ligde olmadı yani alırdın Milan ı ilk 11 ini Brezilya yapabilrdin 97 -98 de oynamak istediğin ligler için yabancı sınırlaması oldu Cm 3 ve sonrası için dikkat etmeye başladılar ama yine de buglar oluyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 24 Ağustos 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj screamer tarafından 24 Ağustos 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar