BaaL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 arkadaş 2-3 saat sonra ablasına notebook kardeşine netbook alıcak , tavsiye istedi benden. 1800-2200 arası bi notebook 700-1000 arası bi netbook tavsiye eden olursa çok makbule geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Bi Iphone bi de Ipad alsin arkadasina söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 hıhı eet usb kullanamasın flashlı sitelere giremesin falan negzel olur(apple ürünü istese zaten tavsiyeye gerek yok alır direk bi tane geçer). fantastik takılmıyor telefon ihtiyacı da yok. şöyle düzgün iş görecek office kullanıp nete girecek bi netbook. hertürlü işi görecek (minimal oyun, photoshoptur vs dir çalıştırıp takılma vs yapmıycak) bi de notebook gerekmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Yanlis anlama, 2-3 saat icinde anca bikac kisinin kendi kisisel görüsünü alabilirsin. Tavsiyeleri degerlendirip kendi fikrini cikartmaya zamanin yok. Git bi magzaya o fiyat araligindaki en güzel makineyi al. Eger kaliteli bi marka olsun dersen Sony yi tavsiye ederim. Yoksa Acer'in ucuz ama iyi donatilmis modelleri var. Toshiba tavsiye etmem, hic estetik durmuyolar. HP'ye de hic kanim kaynamadi misal benim. Direk model tasiyesi vermiyorum cünkü onu bulamama ihtimalik pek yüksek. Saticinin elinde olanlar icindne en iyisini secebilecek kadar donanim bilgin olduguna güvebirim. Yada arkadasinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 asusun netbookları çok güzel ben 1005p modeliydi galiba 700 e aldım çokta memnunum asus alsın pil ömrü falan çok iyi office internet falan her türlü sabaha kdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 derFremdeSohn said: Eger kaliteli bi marka olsun dersen Sony yi tavsiye ederim. Yoksa Acer'in ucuz ama iyi donatilmis modelleri var. Toshiba tavsiye etmem, hic estetik durmuyolar. HP'ye de hic kanim kaynamadi misal benim. Anelor said: asusun netbookları çok güzel ben 1005p modeliydi galiba 700 e aldım çokta memnunum asus alsın pil ömrü falan çok iyi office internet falan her türlü sabaha kdar bu tarz tavsiyeler lazımdı zaten teşekkür ettim. yoksa zaten gidip parasına göre i3-i5 / paylaşımlı ya da harici ekran kartı falan diyip / ddr2 ya da ddr3 olanından alıp geçicez zaten muhtemelen. bu söylediklerinizden aklımda bir fikir olsun diyerekten şey ettim. tek amacı para kazanmak olan satıcının tavsiyesi var, tek amacı paylaşım olan deneyimini paylaşan patinin tavsiyesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 kalbimi kazandin BaaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar