ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 la bende nie açılmıo bu site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 seni kaldıramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hacım bence seni merzifona verirler gibi geliyo bana ama yok lan senin torpil var gaziemir filan gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 açılmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Oooo yeni nesil cendermeler geliyor. Hadi bakalım torunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 9 paşa, 7 kurmay yarbay, 3 astsubay, 1 uzman çavuş, bir de er soktum araya. bakalım nasip artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 go go gümüldür o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Çok yakın arkadaşım: Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı P. Er. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi: Mu. Elkt. ve Bil. Sis. (MEBS) Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı MAMAK ANKARA Rahatladım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 sLog said: Kuvveti : Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı : Jandarma Statüsü : Kısa Dönem Er Branşı : - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi : KARABÜK İL J. K.LIĞI KARABÜK mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 fede said: go go gümüldür o zaman. gümüldür sdflsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 fixmen said: Çok yakın arkadaşım: Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı P. Er. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi: Mu. Elkt. ve Bil. Sis. (MEBS) Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı MAMAK ANKARA Rahatladım valla. neden rahatladın. bence bilgi eksikliğinden rahatladın. ebesini unutsun o arkadaş. mamakta yerler onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 fatih bana erzurum çıksa yardımcı olurmusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 olurum. mesela şöyle derim kongre merkezinin orda bi çağ kebabçı var çok güzel hacı bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Emir komutadan ebesi bellencek onu biliyorumda, ailesi ve arkadaşları olaraktan doğuya gitmesinden daha endişelerimiz bitti en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA piyade er arkadaş baktı ben daha açamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Adı ve Soyadı HÜSEYİN FAHRİ UZUN Baba Adı MEHMET CELİL Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ANKARA İL J. K.LIĞI ANKARA Katılış Tarihi 12.12.2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ha o zaman tamam. benim kuzen gitmişti oraya keşke doğuya gitseydim diye ağlıyodu ama 3. ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Doğu mis gibi yav. Kısa dönemler karakoldan çıkmıo zaten. Hele kışın tam yatış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kışın kısa dönem alıyolar galiba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 olum nası giriyonuz lan, bende açılmıo site. biri hayrına baksın benimkine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 25'inci Mknz. P. Tug. K.lığı ARDAHAN Kısa dönem hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Orası öyle tabi cücüğünü çıkarıyorlar adamın merkezde, illalah dedirtiyor. Peki burdan dağıtım nerelere oluyor genelde? Var mı bilginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 abi büyük ihtimalle Türkiyede ilk bakan benimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Benimde ilk seferde açıldı, şimdi kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ya bakabilen biri bana da baksın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar