orhanozkara Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Benim Üstün zekalı Kuzenim Geçenlerde bir van kedisi almış. Ama şimdi ilgilenemediği için birine hediye etmek istiyor. Şu an için kedinin cinsinden başka bir bilgiye sahip değilim. ama en kısa zamanda diğer bilgileride vereceğim. Bursadan "Evet Ben İLGİLENİR ve BAKARIM Diyen bir arkadaş varsa özel mesajdan bana ulaşırsa sevinirim.[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hediye etmek?satmak?[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hediye edecekmiş işte[signature][hline]I, Raider msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ne zamandan beri hediyeler para ile verilir oldu? Benim için önemli olan kuzenim gibi alıp 2 gün sonra başkasına vermemeniz. Yani [i]BAKABİLECEK [/i]ve İLGİLENEBİLECEK olmanız[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 kuzeninde biraz hata yapmış gibi yani kediyi alıp sonra geri veriyor yazık hayvana :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bunun Farkındayım Onun için üstüne basa basa bakabilecek birini arıyorum diye yazmıştım ama artık gerek kalmadı. hediye edecek birini buldum. İlginize teşekkürler[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 sevindim birini bulmaniza =/ lutfen kedi alirken iyice olcup bicin bakabilirmiyim diye[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: orc_lord, 23 Ağustos 2004 01:16 tarihinde demiş ki: kuzeninde biraz hata yapmış gibi yani kediyi alıp sonra geri veriyor yazık hayvana :( heh diyene bak :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bana ver dayı bana .) arıyodum zaten van kedisi[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar