Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Evet istediğim şarkıların notalarını bulamıyorum internette www.pianosheets.org'a üye olayım dedim orada da irc'de hiç bir allahın kulu yok. Ancak tab falan istemiyorum piyano çaldığım için bildiğiniz siteler varsa yazabilir misiniz warez falansa PM'den yollayanlara +rep abanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ben de isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 si? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sağol tremour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar