Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Pati Össcilerinin Neticeleri

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

nope burslu deilim vercem 10k$ yurtdışındayken ama yurtiçi 3k$ dı hatırladıım kadarıyla odtünün sitesinde daa ayrıntılı
ztn bi kişi burslu alınıo 34 kişi de normal girio.[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Sosyal ağlarda paylaş

baktım da işletme'nin burslusu o kadar yüksek değilmiş gene de neyse kolay gelsin sana
benim 10 dakka yakınımda olacak okul arabayla
gitmeye üşeniyorum şimdiden[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

insan kendini karıştırınca öss de öle oluo ya napalım kısmet deilmiş heral..ehe bana ne kadar uzak olcak bakalım senin de hayırlı olsun buarada..sayısalım aslında ea mı yüklensem sayısal mı yüklensem derken iki işi de yarım yaparak çıktım sınavdan aslında 340 bekliodum içimde patladı..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Sosyal ağlarda paylaş

ben son 1,5 ay EA ya yüklendim ama sonuçta batırdım
Babam yollamadı Kıbrıs'a Burslu tutmuyor zaten[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Sosyal ağlarda paylaş

babam o yüzden yazdırmadı zaten :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

Adnan Menderes Üniversitesi
Ebelik Bölümü...

hep istediğim yer oldu çok mutluyum.. beni bu günlere getiren anne babama yürekten teşekkürler. diğer üniversiteyi kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. kazanamayan arkadaşlar ise, biraz daha çabalayıp, benim gibi istediği bölüme girme dileğiyle...

sevgiler saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kıbrısa gidiyorum yıllık 5600 dolara okuycam bunda eğitim+yemek+yurt ücreti dahil bide hayat çok daha pahalıymış orda ama benim başka çarem yok 240 puan aldım ve türkiyede bir özel üniversite bilgisayar mühendisliği bölümüne giremedim ve illa bilgisayar istediğimden kıbrısa yallah...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 23 Ağustos 2004 13:14 tarihinde demiş ki:
Darısı benim ve tüm ÖSS ye hazırlananların başına

Tüm ÖSS tayfası süfer puanlar alırsa ülkenin hali ne olur? Bari tüm patiler deseydin ;).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
chrisvassel, 23 Ağustos 2004 12:30 tarihinde demiş ki:
çankaya üniversitesi elektronik ve haberleşme mühendisligi..

wildpervert le çok kötü kıllatıcaz :D

asoıdhgaosıudgha :D bende bilgisayar ohh anam ilk yıl dagılcak olm ankara =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...