disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Düzgün çalışan bilgisayara yeniden başlattıktan sonra şöyle bi yazı çıktı. Formatladım yeniden kurdum yine aynı şey oldu. işletim sistemi Xp Bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zarar görmesini önlemek için windows kapatıldı. Bu, durdur hatasını ekranınızda ilk kez görüyorsanız bilgisayarınızı yeniden başlatın.Bu ekran yeniden karşınıza çıkarsa aşağıdaki adımları izleyin. Bilgisayarinizda virüs kontrolü yapın.Yeni yüklenen sabit diskleri veya sabit disk denetleyicileri kaldırın.Sabit diskinizin düzgün şekilde yapılandırılmış ve sonlandırılmış olduğunu denetleyin. CHKDSK /F komutunu çalıştırarak sabit diskte bozulma olup olmadığını denetleyin. Ve sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Teknik Bilgiler: ***STOP: 0x0000007B (0xFC8D3640,0xC0000034,0x00000000,0x00000000) Böyle yazan bir mavi ekran çıkıyor. izlettiği adımları nasıl izleyeceğimide bilmiyorum bi yardımcı olurmusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Kafayı yemek üzereyim bir bilen lütfen yardımcı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Sürekli çıkıyormu o ekran formattan sonrada?[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 evet herzman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Hep çıkıyor o yazı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Fdiskle sonra format (quick deel), bozuk olmadıgından emin oldugun Xp cdsinden (dlleri felam eksik olmasın) tekrar kur. Eğer; -HDD ni 32 GB felam sınır olan bi boarda felam takıyosan olabilir, - Partionda bi sorun warsa olabilir, - HDD Fiziksel bi yamukluk olabilir Bunlardan sonrada düzelmezse bilgisayarıcya götür :)[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HackerMan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 senin makine nazik vir virüs yemiş bak nortonu aktivite et sonra giderirsin bunları eheh yani zırt bırt format çekmene gerek yok eheh kolay gelsin sana[signature][hline]www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HackerMan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 dostum nortonu güncelle sonra çalıştır birdaha yapmaz birdaha yaparsa düzgün olaraka kuramamışsın sistemini eheh allah yardımcın olsun[signature][hline]www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Enteresan bir problem.. Ya eglenceli bir virus durmadan diskinin partition table larini ucuruyor, ya partition table larin zaten corrupt ve duzeltmiyorsun, ya diskinde fiziksel hata var, ya UDMA benzeri bir seyi acik ve Windows bu sekilde o diskte islem yaparken sorun yasiyor, ya RAM lerin problemli, ya da Windows iste..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 linux kullansin dimi sharky =] disaster kuzenin varmi ? varsa nicki beatdown'mi?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 23 Ağustos 2004 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Aynı sorun bana bikaç kez windows xp kurarken oludu diskim üç parça,eski windowsun olduğu bölüme(c) bi scandisk ardından checkdisk ve format atıp,yeniden xpyi yükleyince sorun düzeliyor.[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 mauhe eyw beyler saolun ama xp cdsinden kaynaklandığını çözdüm. windows 98/Me yükledim 2side çalıştı babalar gibi. Xp cdsi bozuk, yada dediğiniz gibi virüs hala pcde var ve o yüzden xp kuramıyorm... neyse sağlık olsun me'de yeter :) ha ayrıca Disap. kuzenim beatdown deil ben beatdownum gülüm sen tfdenmisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bence boardda bir sorum var.. benim p3 makinemde bu tur sorunlar oluyordu ve boarddan sorun cikti.. duzeltemediler de.. ama fena olmadi p4 aldim :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Durupdururken XP'de bir gün bu problemin çıkması sonrada ilk günkü yüklediğin (acep ?) cd'den tekrar yüklesen bile sorunun devam etmesi sorunun cd'den çok donanımda olduğuna işaret bence. HDD yada RAM'lerde sorun olabilir. Ramlarda büyük sorun olsa win98 yada ME kuramaman lazm o yüzden biraz muallakta bir sorun. Yine de düzgün çalışırken ertesi gün çıkan hatayı yeniden kuruncada vermesi cd'den deil gibi geldi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar