dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 çok mu komik! ayıp değil mi birisinin fake id'sine gülmek. ayıp değil mi adamın yaratıcılığı ile alay etmek.. ama sen değil misin insanlara gülen? sen değil misin akila! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Komik deil, american psycho. Referanslari anlamiyosan go home dassaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bir de adama sayko falan dedin.. ben yaşar usta.. hiç dinlemem pop culture referanslarını. çeker vururum seni. anlıyor musun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 cevab veremedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexterM Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Biraz fazla geç oldu ama ben genede yazöak istedim. Dexter ın kullandığı M99(Etorfin Hidroklorit) arkadaşlar yapmış açıklamasını. Nerden temin ettiğine gelince sanırım sezon 1 bölüm 6/7 birinde söylüyor. Narkotik şubeden daha doğrusu depodan sahte isimle kendini doktor olarak gösterip istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Dizi dizi inciyiz, Dexter'da birinciyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 dexter edin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar