Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rock'n Coke

nakata

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iggy nin konser goruntulerini bulursaniz bir bakin. fikriniz degisebilir.

ayrica trainspotting i okudugumdan beri izlemek istiyorum. ayagima kadar gelmis, kacirmam.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 10 Ağustos 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
18- lere bira verilmiyo mu ki?
Rockistanbulda da öyle söylenmi$ti ama baktıgımda çoluk çocuk içiodu valla..
burda da sorun olucanı sanmıorum.sorun olursa bile gelin benden alın heh
Mesaj tarihi:
ya cadır goturcez mı? nedır nasıldır ben gıtmedım gecen sene. kac para almak lazımdır yanımıza(cok icmicem)? Giden tecrubelı arkadaşlar varsa bi soylesın lutfen.[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead
In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Mesaj tarihi:
eger kalıcaksan çadır götür kesinlikle
yanına alacaklarına gelince
mat
uyku tulumu
fener
ekstra kıyafet
çadırı kilitlemek için asma kilit (nolur nolmaz)
para içinse eger çok içen biri degilsen 50-60kagıdı gözden çıkar derim ben..
aklıma gelenler bunlar $imdilik..
Mesaj tarihi:
said:
Bathory, 10 Ağustos 2004 17:24 tarihinde demiş ki:para içinse eger çok içen biri degilsen 50-60kagıdı gözden çıkar derim ben..

hödö?kaç para bir bira?bilete para vermedim ordaki harcamalara bilet parası kadar para mı vercez?[signature][hline]MKC
İLYAS

bonus:zlorwf sen misin?
Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Mesaj tarihi:
of çok kasış ya
gitmesem mi en az bı 150 cıkcak cepten bıletle beraber anlaşılan.[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead
In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Mesaj tarihi:
arkada$lar
en fazla 4saat uykuyla beraber nerden baksanız kafadan 40 saatiniz ayakta geçicek..
sigara parası,yemek parası,içki parası,su parası derken fazlası bile gidiyo o paranın merak etmeyin..
Mesaj tarihi:
dam geliyor, ama yarı dam nası yani ben de bilmiyorum acayip bir durum işte benimki gitmesem olmaz.
bathory görüşürüz rockncoke da[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
hehe zaten o kadar kalabalık bir organizasyonda ancak bizim bateri gibi duracell ile güçlendirilmiş bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji kaynağı barmenlik yapabilir... :)[signature][hline]The test subjects run the experiments...
  • Yeni Oluştur...