Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 10m olsa bile gitmezdim. Doğru düzgün kimse gelmiyor.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni.
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 iggy geliyor?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Doğru düzgün gelmiyor ama.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Çıkacak en düzgün olan grup Rebel Moves ve sadece onlar için gidebilirim yani.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Onun içinde doğal afet olması lazım ehehe.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni.
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 iggy nin konser goruntulerini bulursaniz bir bakin. fikriniz degisebilir. ayrica trainspotting i okudugumdan beri izlemek istiyorum. ayagima kadar gelmis, kacirmam.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 10 Ağustos 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ehe. 50 Cent'i görüp dövememek var işin ucunda =P.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 aeh bu rakınkokda bar görevlisi olarak çalı$ıcam hehe bira almaya yanında ekstradan bi kız getirene ikinci bira yarı fiyatına kampanyası düzenlicem patilere lol
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Düzenle düzenle, onu yapmayıp 18- patilere bira versende olur.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 18- lere bira verilmiyo mu ki? Rockistanbulda da öyle söylenmi$ti ama baktıgımda çoluk çocuk içiodu valla.. burda da sorun olucanı sanmıorum.sorun olursa bile gelin benden alın heh
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Oke ii o zmn, rockncoke'da bu kampanyanı hatırlatırım sana ama ona göre..[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya cadır goturcez mı? nedır nasıldır ben gıtmedım gecen sene. kac para almak lazımdır yanımıza(cok icmicem)? Giden tecrubelı arkadaşlar varsa bi soylesın lutfen.[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 eger kalıcaksan çadır götür kesinlikle yanına alacaklarına gelince mat uyku tulumu fener ekstra kıyafet çadırı kilitlemek için asma kilit (nolur nolmaz) para içinse eger çok içen biri degilsen 50-60kagıdı gözden çıkar derim ben.. aklıma gelenler bunlar $imdilik..
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Bathory, 10 Ağustos 2004 17:24 tarihinde demiş ki:para içinse eger çok içen biri degilsen 50-60kagıdı gözden çıkar derim ben.. hödö?kaç para bir bira?bilete para vermedim ordaki harcamalara bilet parası kadar para mı vercez?[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 of çok kasış ya gitmesem mi en az bı 150 cıkcak cepten bıletle beraber anlaşılan.[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 arkada$lar en fazla 4saat uykuyla beraber nerden baksanız kafadan 40 saatiniz ayakta geçicek.. sigara parası,yemek parası,içki parası,su parası derken fazlası bile gidiyo o paranın merak etmeyin..
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Hue ben orda fotoport adına gelcem fotograflarınızı cekecem fdsfdsfsdfsdf siz kalın ole :D[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 dam geliyor, ama yarı dam nası yani ben de bilmiyorum acayip bir durum işte benimki gitmesem olmaz. bathory görüşürüz rockncoke da[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 görü$ürüz görü$ürüz bekleriz efendim alı$veri$ için lol
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hehe zaten o kadar kalabalık bir organizasyonda ancak bizim bateri gibi duracell ile güçlendirilmiş bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji kaynağı barmenlik yapabilir... :)[signature][hline]The test subjects run the experiments...
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 =) arkeyn b@b k3nk feste gel sana 5bira bele$ hehe =)
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bize beleş bira yok mu?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 size de var ama arkeyn b@b k3nk oldugu için ona çok walla yakalanırsam pe$inizdeyim haberinis olsun eshreff salla köyü ben satiim sana hehe
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ucuz bira isterük ucuz bira isterik festival alanında bulup ucuz bira diye yakana yapışırım valla.. heh
Öne çıkan mesajlar