HellHound Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 dinleyiciye hizmet bir stickyle karsi karsiyayiz... bu topicte wjlerimiz ellerindeki playlist'in sitesine link verecek. bu sayede dinleyiciler "aha bu adam cok kral bir playliste sahip ben bunu dinleyeyim" yada "boghk" gibi tepkilere gark edecekler, bir istekleri oldugunda aha bu listelerden bakip ona gore sarki isteyecekler. Playlistlerini yazan wjler disinda baska bir mesaj olmasin topicte ki karisiklik olmasin (yani diorumki aninda sileriz bosuna parmaginizi yormayin) [edit: simdi kendim denedimki playlisti direk buraya c/plemek buyuk bir hayvanlikmis, aci cekti sayfa acilirken bi site bulup link vermek en iyisi edit 2: bazilari anlamamis, altini cizdim bazi yerlerin...] su ana kadar belli playlistler: Tunca Volfied Bonepart Numb karpuz halfmumi HellHound SadButcher (updated: 30.07.2004) DiaBLeSSe (Updated on 31.07.2004) Dresquin Bonecrusher (updated: 20.08.2004) [signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy [Bu mesaj HellHound tarafından 20 Ağustos 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Playlistim hakkında... Her gün playlistim genişlemektedir... Programımda istek parçalara yer vereceğim Şarkıların formatı şöyledir Arsist - Şarkı şeklinde... eğer herhangi bir yanlış yazılma vs farkederseniz bana pm ile haber verirseniz süper olur... Eğer listede görmediyseniz ve "ulan o şarkı bile listende yok ben senin taa suratına tüküreyim" diyorsanız lütfen bana pm le şarkının adını soyadını ve doğum tarihini atınız... Umarım playlistimi beğenirsiniz... 1-2 güne bi 250 şarkılık ekleme yapcam (my shared folder düzenlemesi :)) Edit: unutmadan belirteyim şarkılar isim sırasındadır. Sıraya uymayan bir şarkı keşfeder ve "senin gibi sıraya girmeyenler yüzünden bu ülke böyle, allah senin belanı versin pis şarkı" diye düşünürseniz, lütfen gene pm ile bana bildirin hemmen düzelteyim...[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 09 Haziran 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
edi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 benim bir playlist'im yok, fakat bilgilendirme acisindan butun albumlerine sahip oldugum gruplari (onun disinda tek albumlerine ya da kimi sarkilarina sahip oldugum gruplar yok bu listede) yazayim, tek tek sarki yazmamdan daha yararli olur: 1) Nirvana 2) Cradle of Filth 3) Queen 4) Beatles 5) Pink Floyd 6) Led Zeppelin 7) Bob Dylan 8) Doors 9) Dire Straits 10) Eagles 11) Amorphis 12) Dimmu Borgir 13) Children of Bodom 14) Ashes You Leave 15) Dead Can Dance 16) Dreams of Sanity 17) Lacrimas Profundere 18) Lacrimosa 19) Lacuna Coil 20) Rhapsody 21) Gallery 22) Trail of Tears 23) My Dying Bride 24) Empyrium 25) Beseech 26) Orphaned Land 27) Eternal Tears of Sorrow 28) Gothica 29) Le Rue Delashay 30) Sentenced 31) Anathema 32) Moonspell 33) Opeth 34) Skid Row 35) Blind Guardian 36) Iced Earth 37) Hammerfall 38) Savatage 39) Dream Theater 40) Mr. Big 41) Manovar 42) Iron Maiden 43) Megadeth 44) Metallica 45) Slayer 46) Overkill 47) Tiamat 48) Rotting Christ 49) On Thorns I Lay 50) Alastis 51) Cathedral 52) Ever Eve 53) Gothic Sex 54) Haggard 55) Heavenwood 56) Theatre of Tragedy 57) Nightwish 58) Within Temptation 59) Camelot 60) Lake of Tears 61) October 62) Gathering 63) Bon Jovi 64) Slayer 65) Venom 66) King Diamond 67) Arch Enemy 68) Black Sabbath 69) Pentagram 70) Credence Clearwater Revival 71) Janis Joplin oeh, daha da var, bunun disindaki sahip oldugum gruplarin sarkilarini bir playlist olarak hazirlayacagim en kisa zamanda.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj edi tarafından 09 Haziran 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Efendim,ağırlıklı olarak Slow ve Hardcore-Alt Rock-Rock karışımları ile devam ederim.Slow çalarken lütfen dumtıslı parça istemeyin,çalmam için en az 5-10 parça geçmesi gerekir. Türkçe müzik arşivim fazla geniş değil.. Türkçe olarak, 1-Haluk Levent 2-Düş Sokağı sakinleri 3-Barış Manço 4-Soner Arıca 5-Tarkan 6-İlhan İrem 7-Haramiler in "Komple" parçaları var HDD imde saklı olarak.Cdleri sayamıyorum.Cdden parça çalmamda imkaansız derecede zor oluyor[cd ısınınca tekleme yapabiliyor,tek parça için bir yığın cd karıştırmamda cabası] Karışık olanları saymıyorum.Genellikle,bir klasör oluşturmam için en az 10 parçasının olması gerekiyor... Yabancı olarak;(aha şimdi yandık) 1-Spineshank 2-Dope 3-Afi 4-Orgy 5-AudioSlave 6-Bad Religion 7-Creed 8-Lasgo 9-Rob Zombie 10-Rammstein 11-Rasmus 12-Linkin Park 13-GodSmack 14-Hole 15-ill Nino 16-One Minute Silence 17-Saves The Day 18-ZZtop 19-Survivor 20-Blind Guardian 21-Demons&Wizards 22-Papa Roach 23-P.O.D. 24-OffSpring 25-Three Doors Down 26-Smashing Pumpkins 27-Stratovarius 28-Limp Bizkit 29-Freedom call 30-Fear Factory[bazı parçaları yok] 31-Disturbed 32-Evanescence 33-Boncovi 34-AC-DC 35-Gladyatör,SWG,Matrix,LOTR,Smallville,Bir zamanlar Meksika,Ultima Online gibi çeşitli STlerde var 36-Enio Morricone,Lorena mckenith 37-LifeHouse 38-Metallica 39-Tatu 40-M.Jacksonlada HDD de son buluyor Cdlerden,parça felan istemeyin :) Mazallah bir yıkılcak olursa burada cdler içinde boğulurum :p Bunların yanında yazamayacağım kadar KARIŞIK parçam var..[best of hesabı] ondan dolayı,bir playlist unnamed olarak oldukca sıkıcı oluyor... Ayrıca ekleyeyim efendim,Bunlar 20-30-40arlık[hatta daha fazla birleşimde] olacak şekilde klasörler halinde duruyorlar...Elimdeki Playlistime bakmadan,tutarak "Bana hop bunu çal" denmesini sevmiyorum.Siz en iyisi playlistten vazgeçmeyin ;) Önereceğiniz,Grup-Parça varsa P.M. atabiliyorsunuz mektupcuğa tıkılayarak.. :p Buyrun efendim...Çatır çatır istekte alınır ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bende sonunda koydum playlistimi, yeni parcalar eklendikce ara ara güncellerim[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bu listelerin yanına son update tarihlerini bi parantez içine yazsak ne güzel olur kimbilir :D[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 o zaman her update ettiklerinde insanlar buraya yazsin ekleyelim
Öne çıkan mesajlar