bya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Garantisi bitmiş hp laptopumun fanının değişmesi gerekiyor, nerede yaptırıcam bulamadım. Aratınca çıkan firmalar ya fotokopi makineleriyle falan ilgileniyor ya da pavillon dışı modellerle. dv6700 paviillon söz konusu bilgisayar. Orijinal hp fan bulma imkanım var mı ayrıca, belki kekndim takarım?
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Or/An da teknik servis var Eks-pa bilgisayar Hp nin genel distribitorlugu onlar halleder kesin adresi bilmiyorum ama ogrenince yazarim ama Expa bilg. oldugunu biliyorum ahada buldum: Ex-pa eks-pa'ymis yanlis yazmisim...
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 öveçler 2. cadde deki ilgileniyordu pavillonlar ile. en son 1 yıl once falan götürmüştüm.
bya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 sağolun cevaplar için. fan değiştirmeyi aşşağı yukarı ne kadar zamanda yaparlar bi fikriniz var mı?
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bya said: sağolun cevaplar için. fan değiştirmeyi aşşağı yukarı ne kadar zamanda yaparlar bi fikriniz var mı? 2-3 güne anca. fan vs vs temizleme için vermitşim, 1 haftada geri döndü.
Öne çıkan mesajlar