Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 StarCraft II: Wings of Liberty – Patch 1.1.3 General - New game categories have been added to filter Tower Defense and Tug of War custom maps. Balance TERRAN - Thor + This unit will now prioritize attacking ground combat units over Medivacs. Bug Fixes - Fixed a desync that could occur when trying to watch replays that had a dependency on bank files.
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 This unit will now prioritize attacking ground combat units over Medivacs. oha
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 overlrodlar içinde gecerliyse güzel olur aslında. mal mal ollere dalıyodun thorlar altta roachlar hydralr dururken
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 medivac priority yi toptan kaldırsalar ne güzel olcak
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 mikroyu oyuncuya bırakmayı akıl etseler ne güsel olacak
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 microyu oyuncuya vermek baska, oyun mekaniklerini griefe getirecekkadar abuselemek baska. marine medivac overlord altındaki üniteleri secmek cok zor, aynı sekidle tohrun arkasındaki pf'ın arkasındaki scvleri secmekte
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bundaki mekanik stalkerda felan da var mı? overloard mu kesiyorum böcek mi kesiyorum bazen anlayamıyorum
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 medivac, nerdeyse bütün unitler için saldırı öncelikli. stalker için de öyle yani, muta için de. mesela mutayla saldırırken attack ground yapmamaya dikkat edin yakında medivac varsa, medivac e saldırır marineler yerine. aynı şekilde işçiler eger saldırı durumundaysa saldırı öncelikli. işçi kesmek yerine unit kesmek isterseniz işçi savunmasında focus fire yapmanız lazm vs vs
Öne çıkan mesajlar