Solonor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ben dns sorunlarından dolayı youtube a girmiyorum. zaytung a konu olan youtube un açılmasına sevinen tek adam olabilirim :) yani ara ara ktunnel dan giriyorum da eskiden saatlerimi geçirirdim. hep dns sorunu bıktım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 di nolur yardım ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 tamam çözdüm ya:)ne anlama geldiğini bilmiyorum ama pppoa yapmışım bişeyi pppoa olucakmış:) çok sağolun hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Hizli okuyup gectigimden biraz alakasiz olmus ilk cevabim lakin su son kisim icin eben demek istiyorum sadece. =) =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ya ne bilyim ben ne anlarım netten:) çok sağol ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bu arada alakasız bir not: ekşiden fln yaptığım araştırmalar sonucunda şöyle bir şey öğrendim. bir kaç aydır netlimitsiz kullanıyordum ama kotayı aşmama rağmen, hızım düşmüyordu. ama olay modem resetlenince hızın düşmesiymiş. o yüzden internetim yavaşlamış ve sanırım ayın sonuna kadar 1mbit civarında takılıcam. sabahlar olmasın bir dexter izlicektik zehir oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 o konuda bi yanlışlık olabilir, keza 50 kere modem açıp kapıyorum ayda, hızım düşmedi daha hiç. hatta bi keresinde net çok yavaş olduğu için ttnet i arayıp çemkirdim, sora "lan kotaya bakarlarsa!" diye yusuflamıştım ama yine düşmemişti hız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 şu andaki kotanı kontrol edip modemi resetlesene dicem de böyle bir riske niye giresin o var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 DL var şuan ama yarın yapayım tekrar senin için sfdf sabah bi kere resetlemiştim dün de 3-5 kere resetlemiştim. kota zaten 2 günde doluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 allalla ya anlamadım, acaba modemi değiştirdim diye statik ip fln mı değişti ne bilim bu topice mesaj atan güzel abi/ablalarım daha iyi bilirler bu olayı da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 IP degistirme olayinin dogruluk payi olabilir, log'lar o sekilde guncelleniyordur belki de genel olarak bulundugun bolgedeki havuz kullaniminin da etkisi vardir diye tahmin ediyorum. Cok degisken cunku. Farkli bolgeden kisiler cok farkli etkileniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar