Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dnsle girilen sayfalara dns siz girememek!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben dns sorunlarından dolayı youtube a girmiyorum. zaytung a konu olan youtube un açılmasına sevinen tek adam olabilirim :) yani ara ara ktunnel dan giriyorum da eskiden saatlerimi geçirirdim. hep dns sorunu bıktım ya
Mesaj tarihi:
bu arada alakasız bir not: ekşiden fln yaptığım araştırmalar sonucunda şöyle bir şey öğrendim. bir kaç aydır netlimitsiz kullanıyordum ama kotayı aşmama rağmen, hızım düşmüyordu. ama olay modem resetlenince hızın düşmesiymiş. o yüzden internetim yavaşlamış ve sanırım ayın sonuna kadar 1mbit civarında takılıcam. sabahlar olmasın bir dexter izlicektik zehir oldu ya
Mesaj tarihi:
o konuda bi yanlışlık olabilir, keza 50 kere modem açıp kapıyorum ayda, hızım düşmedi daha hiç. hatta bi keresinde net çok yavaş olduğu için ttnet i arayıp çemkirdim, sora "lan kotaya bakarlarsa!" diye yusuflamıştım ama yine düşmemişti hız ^^
Mesaj tarihi:
allalla ya anlamadım, acaba modemi değiştirdim diye statik ip fln mı değişti ne bilim bu topice mesaj atan güzel abi/ablalarım daha iyi bilirler bu olayı da :)
Mesaj tarihi:
IP degistirme olayinin dogruluk payi olabilir, log'lar o sekilde guncelleniyordur belki de genel olarak bulundugun bolgedeki havuz kullaniminin da etkisi vardir diye tahmin ediyorum.

Cok degisken cunku. Farkli bolgeden kisiler cok farkli etkileniyor.
  • Yeni Oluştur...