Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Admin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Lelouch said: kızlar tabii ki Litvanyali kizlarla yasiyorum nedir litvanyali kizlarla ilgili bilmek istedigin?
photographer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Benim arkadaşın 3 ay önce evlendi Litvanyalı bi hatunla şimdi TR de yaşıyolar. Litvanyada gayleri dövüyolar diyo gaysen bil diye söylüyorum... Sevmezlermiş Gayleri.
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 beraber yaşıyoruz deyince tadı gitti ama
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hahah adamın butun merakı bir anda bitti.
Satandist Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 DynamicK said: Lelouch said: kızlar tabii ki Litvanyali kizlarla yasiyorum nedir litvanyali kizlarla ilgili bilmek istedigin? ahahah
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 photographer said: Benim arkadaşın 3 ay önce evlendi Litvanyalı bi hatunla şimdi TR de yaşıyolar. Litvanyada gayleri dövüyolar diyo gaysen bil diye söylüyorum... Sevmezlermiş Gayleri. bizim burdada dövüyoruz benzer ülkeymişiz
Öne çıkan mesajlar