SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Hayatimda ilk defa linux kuruyorum ve bikac sorunum var. Mesela dizi izlicem altyaziyla ama turkce karakterler bozuk gorunuyor? En basta arch linuxu kurarken dil seceneklerinden turkceyi aktif yapmamistim, bununla ilgisi var sanirim. Bunu nasil duzeltebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 hemen altta bunun konusu yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 evet vardi ama ben zaman icinde 456481 tane soru sorucagimi dusundugum icin yeni konu acayim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 recode ISO-8859-9 [filename] yaptim duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ilk defa linuxa başlıyorsan daha kolay birşeyle başlasaydın keşke ubuntu fln kütüphanesi zengin olan birşeyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Simdi sunu indirmeye calisiyorum yaourt komutuyla: http://aur.archlinux.org/packages.php?ID=7649 fakat su hatayi aliyorum: curl error: Peer certificate cannot be authenticated with known CA certificates biraz arastirdim home dizinindeki curlrc ye "insecure" flagini ekleyince duzelebiliyomus fakat bende oyle bi dosya yok. neyse olusturdum dosyayi icinede insecure yazdim yine olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bu arada curl www.google.com yazinca Warning: /home/gmn/.curlrc:1: warning: '"insecure"' is unknown dedi ayrica bunun yaourt la ne ilgisi var onu da cozemedim dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar