mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 gitar istanbulda duruyo şu an almanyadayım telleri gevşetilmiş soft casede kuru ılık bi yerde gitarı 3 yıldır filan kullanıyorum ondan önceki sahibi de 1 yıl kullanmış (okuldan bi arkadasımdı) http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1439&gid=181 http://www.cortguitars.com/_webapp_2725372/EVL-Z4B resimleri (temsili orjinal resimleri) gitarda minik minik çizikler var tam hatırlamıyorum cidden ama iyi durumda aktif bir bass gitar telleri yeni (yani geçen yıl taktım 2-3 kere çaldım 1 yıldan fazla süredir köşede gevşek biçimde duruyo (ernie ball teller )) yanında biraz haşat olmuş ritter soft case ibanez 10W bass amfisi iyi durumda 2 tane de jak veriyorum (biri cort un siyahlarından digeri gayet kaliteli kırmızı ibanez jaktı galiba) (jakların ikisi de güzel durumda) bi de askı (markasını filan hatırlamıyorum gitar biraz agır oldugu için biraz haşat olmus ama iş görüyo) üstünde emg manyetikleri var (orjinal manyetikleri zaten) sert metal tonları için ama ben jazz da çaldım onunla yumuşak tonları da gayet iyi endonezya üretimiydi yanlış hatırlamıyosam gitarımı çok severek kullandım ama şu an almanyadayım yanıma alamam uçak muçak ugraşılmaz o paraya bişeyler ekleyip burdan alıcam yeni bi tane klavye olarak gayet rahat diyebilirim belki başlangıç seviyesine uygun degildir ama metal filan için penayla gayet idealdir (pena kullanmıyorum o ayrı parmakla da gayet güzel çalınıyo) gayet de güzel slap yapılıyo hepsi için istedigim fiyat 450 lira pazarlık yaparız belki ama tek sorun aralık sonuna kadar türkiyede olmıyıcam ve satış sadece istanbulda elden gerçekleştirilicektir aklıma gelen baska bişey olursa eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 pazarlıkla nasılsa 400e inicekti hadi pazarlıksız 400 diyorum aralıkta gitar amfi kablolar filan sizin olabilir amfinin kendisi bile 100 liradan fazla gitar 600 lira filan nerdeyse yarı fiyatına bırakıyorum hepsini hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 iyi satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 şunu yine uplıyorum konu açılış tarihinden beri ellenmedi fiyat 400dü hala 400 tl kalsın amfi ve biraz yıpranmış soft casele birlikte isteyen olursa güncel fotoları koyarım 2 ay filan istanbuldayım elden hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Fotolarla geldim büyükler ona göre açın tamamı gövde sap sap arka gövde arka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 tipi çogzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 up çekiyim 400 liraya bu gitarı ve amfiyi bulamazsınız kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 mulgear6 said: up çekiyim 400 liraya bu gitarı ve amfiyi bulamazsınız kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 100 lira veririm oda duvara asmak için alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 olmaz alın lan şunu hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 önümüzdeki ay satılmamış olursa alırım ben. sırf kayıt yaparken araya bass da atayım diye. amfisiz kaça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 50 kağıt düşerim 17 nisana kadar istanbuldayım ondan sonra ağustosa kadar yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 mulgear6 said: up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Benim wow' la takas edelim gitarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 300e bırakırmısın lan kargosu şusu busu da benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bakın arkadasım aletin 0'ı 800 tl amfi dahil yarı fiyatına bırakıyorum ben daha mezarcılık yapmayın ahıllı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Tühh be kapamadık gitarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 alınşunu gidicem nisanda alamanyalara geri satılsın ordan yeni alcam hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 son 10 gün yoksa yaza kalıcak hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 alsanıza olm şunu hadi be bugun alana perşembe günkü acayip hikayelerin özel 2 bölümlük gösterimine davetiye ! hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar