Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hah axedice benim söylemek istediğimi demiş bile. öyleyse bi melankolik şiir de benden olsun sevgilim beni terketti, çok kötüyüm melankoliğim. aman da üstüme varmayın, atlarım camdan intahar ederim. ha ayrıca belirtmeden edemem, alkol alırım sigara içerim. bu bakımdan esrarengizim karizmatiğim.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 acıyı içinde saklamak zordur kelimelere döker ve seni anlayacak birilerini ararsın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yok ya dmliğim iyiydi yılların uo gmlik quest alanı inşa etme yetenekerinden çok güzel alanlara sokuyordum adamları ama hikayeleri yazamıyorum yani şöyle olmuş böyle olmuş falan karakter hiç yazamamm hele bi yatakta uyandın diye çöaatt diye başlatırım[signature][hline]-i will not come back again! -your love will kill me, your love will... +SENİ SEVİYORUUUM -kill..HINK! *kalbim* Bİ GİTSENE KADIN! ıhhh hınk ıh *öeahhh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben hiç FRP oynamadan DM lik yaptım gayet te güzel oldu beğendi insanlar[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 FRP demeyelim RPG diyelim **uyuzluk yapar** illa fantastik olması gerekmez[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mutluluk paylaştıkça çoğalır, acı paylaştıkça azalır derler ya. Kanaatkar insanlarız besbelli. Herşeyin azını istiyoruz.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mutluluk herkes için farklı anlamlara gelebilmesine ragmen üzüntü çoğu zaman aynı sebeplerden ortaya çıkar ve okuyan ile yazanı ortak bir paydada buluşturur.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: axedice, 24 Ağustos 2004 13:54 tarihinde demiş ki: Heey bakın ben ne kaddar da aşık, ne kaddar da melankoliğim. Görüyosunuz dimi ben büyüdüm koccaman adam/kadın oldum böyle aşk acısı da çekip alakasız alakasız yazıyorum forumlara heyoo... lol güldürmeyin beni...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 "Aslında garip bir şey, ama sahip olunan güzel şeyler ve geçirilen güzel günler hemen anlatılır biter, dinlemesi pek keyifli olmaz; ancak rahatsız edici, soluk kesici ve tüyler ürpertici şeyler güzel öykülere dönüşürler ve her zaman anlatılıp dururlar."[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. [Bu mesaj Eraq tarafından 24 Ağustos 2004 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar