Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Silver rengi 2 sene tr garantili. 6 ay kullandim, surekli kilifinda, bir kere yere du$medi. dolayisiyle tek cizik yoktur. sonra ayfona gectim. fiyat olarak 500lira du$unuyorum. ya da pedere touchscreen bisi alayim diyorum. ayfon 3g - 3gs falan takaslamak isteyen var mi? belki androidli bisiler de olur da zaten bu fiyata sifirini aliyosunuz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ee gencler yok mu isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 5530 var temiz,4 aylık filan. 2 sene garantisi var,kutusu aparatları vs. ilgilenirsen öm at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bana lazım telefon ama bayramdan hatta yılbaşından sonra anca eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 n97 veririm ustune 350 tl alirim ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yok aga olmaz asdf yok mu almak isteyen? tertemiz telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 niye takaslıyosun ya da satıyosun ki bende de var bundan beyazından gayet iyi hoş telefon ama şimdi diyorum keşke ayfon alsaydım ayrıca ucuza satıyosun bence sıfırını ben 900e aldım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ya babama verdim tuslari ufak geldi kullanamadi, onun yerine eski model bir ayfon alicam sanirim. yoksa $ahane telefon. boyle olumune pil omru isteyenler icin ideal. gsmde 12 saat konusma suresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Alsak ama parayi odemeden kacsak kac ay dayanabiliyoruz ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 lawsuit arkandan geliyor daha semt disina cikmadan. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 nası ufak geldi abi tuşları alıştıktan sonra çatır çatır msg yazıyosun valla yani biraz daha zorlasam artik bakmadan yazabilecek kapasiteye gelicem o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Esh said: ya babama verdim tuslari ufak geldi kullanamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 snarveien said: nası ufak geldi abi tuşları alıştıktan sonra çatır çatır msg yazıyosun valla yani biraz daha zorlasam artik bakmadan yazabilecek kapasiteye gelicem o derece peder 55 ya$inda abi parmaklar nal gibi basamiyo tu$larina arti gozu gormuyo. touchscreen bi$i istedi tu$lari buyuk falan. dedim ayfon aliriz eski. ordan cikti muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 pederin parmakların nallığına sesli güldüm Allah seni inandırsın :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar