Zagg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Sınemaya ne zaman gıtsem tum seanslar dolu oluyyo bende parayı kumpir ciye yatırıyom :-)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Dün kanal-d de eski hababam vardı aynı filmi 10 kez seyretmeme rağmen ilk izlemişim gibi keyifle izledim.Yeni filmi izlemedim ama kemal sunalın yerini hayatta dolduramazlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bende gıtcem sımdı de sız bole konustunuz gıtmesem mı ne Heoehe fılımı yerın dıbıne zoktunuz okul a mı gıtsem nee ozaman :D vey parayı bende rexx gıbı kumpırcıyemı yatırıyım :D[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Güzeldi yav ne alıp veremediğini var..[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar