Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

**CANON HFR 106 DİJİTAL KAMERA**sıfır erkayalar garantili


thedevourer

Öne çıkan mesajlar

Ürün sıfırdır kutusundadır Erkayalar garantilidir 2 gün önce alınmıştır.Piyasa fiyatı 1300 TL civarıdır.1000tlnin altında satılan siteler var hatta gold bilgisayarda 940 tl ordaki ürünler paralel ithalattır ve garantileri yoktur onuda bildireyim.

İstediğim fiyat:1100 TLdir yanında çanta hediye verilcetir.


ürün sıfır linki http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119987432&CS_Category=_DIJITAL_VIDEO_KAMERA1000&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA



Genel Özellikler

LEGRIA HF R106

Çanta Hediye !

Eğer film yapımında yeniyseniz, LEGRIA HF R106 sizin için mükemmel video kamera olabilir. Uygun maliyetli ve kolay kullanımlı kamera, en iyi Full HD sonuçlar sağlayacak özelliklere sahiptir.

•Canon’un en küçük Full HD video kamerası
•SDHC bellek kartları
•Akıllı otomatik
•Anlık Video Görüntüsü
•20x optik zoom lens ve Dynamic IS
•Birlikte verilen yazılımla kolay paylaşım
•Canon HD Kamera Sistemi
•Aile dostu: Yüz Tespiti ve Instant AF
•Ön Kayıt
•Kolay DVD yazma
•HD'ye başlamak için ihtiyaç duyduğunuz her şey
Hafıza kartına kayıt
Çarpıcı Tam HD filmlerini SDHC hafıza kartlarına çekin. Çıkarılabilir ve kolayca paylaşılır, 32GB bir karta 12 saatin üzerinde çekim kaydedilebilir.

Sahne Tespiti Teknolojisi ile Akıllı Otomatik
Zahmet bakıp çekme işlemi için video kamera, 31 seçenek arasından en uygun olanını seçerek mükemmel ayarları otomatik olarak yapar. Akıllı Otomatik mod, parlaklığa, kontrasta, uzaklığa ve genel renk tonuna göre sahne modunu seçmek için akıllı Sahne Tespiti Teknolojisini kullanır.

Anlık Video Görüntüsü
Anlık Video Görüntüsü, kendi kısa filmlerinizi yapmayı oldukça kolay hale getirir. Kayıt düğmesine her basıldığında kısa bir klip çekilir; iki, dört veya sekiz saniye uzunlukları arasından seçim yapabilirsiniz. Film yapmak için kliplerinizi bellek kartında bir onatma listesinde düzenleyin ve sesi seçin; filminizi bilgisayarda düzenlemeye gerek olmadan TV'de oynatmaya anında hazırsınız.

Aralığın tamamında sabit çekimler
LEGRIA HF R106'nın orijinal 20x optik zoomlu Canon HD Video Lensi ile hedefinize yaklaşın. Dinamik Elektronik Görüntü Sabitleyici ile hareket halinde dahi sabit çekimler yapabilirsiniz.

Canon HD Kamera Sistemi
Canon HD Kamera Sistemi ile çarpıcı görüntüler yakalayın: LEGRIA HF R106; HD CMOS sensör, 20x optik zoomlu Canon HD Video Lensi ve DIGIC DV III işlemci kombinasyonunu kullanır.

Ön Kayıt
Ön Kayıt modunda, video kamera siz Kayıt düğmesine basılmadan üç saniye önce kaydetmeye başlar. Bu üç saniye her klibin başına otomatik olarak eklenir, böylece Kaydet düğmesine geç basmış olsanız dahi önemli anları çekebilirsiniz.

Aile dostu çekim
LEGRIA HF R106, on özel anları çekmek için mükemmeldir. Instant AF hızlı bir şekilde son derece net odaklama sağlarken Yüz Tespiti Teknolojisi çekim ayarlarını optimize ederek insan çekimlerinde harika sonuçlar sağlar; tek bir karede 35'e kadar yüz takip edilir.

Yazılım
Filmleri düzenlemek ve çevrimiçi paylaşım için kolayca yüklemek için kullanımı kolay PIXELA™ yazılımı verilmektedir. Veya Canon’un DW-100 DVD Yazıcısıyla (ayrı satın alınması gerekir) DVD'leri tek düğmeye dokunarak yazın; bilgisayar gerekli değildir.

PilLithium
Garanti Süresi24 Ay
ArabirimUSB 2.0
HDMI

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlar hala şunu kavrayamıyor ya o çıldırtıyor beni.
Arkadaşım birşeyi satmak istiyorsan piyasadaki ortalama değerin altında bir rakam vericeksin ki cazibesi olsun açtığın ilanın.
Sen Exa'nın üzerinde veya aynı seviyede fiyat verirsen neden senden alayım ki? Gider kutusuyla garantisiyle keyifli keyifli exa'dan alır peşin alıcaksam indirim yaptırırım yada kredi kartıyla taksitle alırım.
Şu ilana koyduğun alete 700 TL üzerinde kimse para vermez Paticik'ten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...