Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AZİMİN GÜÜCÜÜĞĞĞĞĞ!!! LAYTSEYBIRĞĞĞ!

elvyn

Öne çıkan mesajlar

said:
arcane, 19 Ağustos 2004 19:15 tarihinde demiş ki:
kılıcın rengini daha belirgin ve yaydığı ışığı daha az görünür yaparsan daha iyi olur
ışık ışık gibi değil de aura gibi olmuş.

yorum öneri budur helal.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Sosyal ağlarda paylaş

Bir animasyondan duragan goruntu almakla, duragan goruntude animasyonu betimlemek arasinda fark vardir. Cizgi film/roman mantiginda )) tarzi efektler nasil kullaniliyorsa ve animasyonlarda yoksa, bu tarz ilustrasyonlarda da trail vb. tarzda efektler devinimi pekistirir. Ama fikir vermesi acisindan haklisin. Zaten bu kadar SW seyretmis, oynamis insanlar olarak asagi yukari kareler gözümüzün önünde :)

[Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 22 Ağustos 2004 04:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada yukarida ki ilustrasyon, sabre dahil 0 dan hazirlanmistir (Ugrasilip outer glow'a ve trail efektinin gecisine ince ayar yapilmalidir). Dolayisiyla lucasarts/film elemanlarinin yaptiklarindan illaki farklidir ve sahtesidir :)

[Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 22 Ağustos 2004 04:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ouz_UFO, 22 Ağustos 2004 23:12 tarihinde demiş ki:
ya bu ilk resimdeki yöntem ne? direk blending optionsdan mı? ben genelde path-> stroke yaparım da ( PII 233 olduğu için blending falan bozuyo beni eheh)

abi adamın ışın kılcına kaymış muhabbet :) cevap verebilecek var mı soruma merak ettim[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...