kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: arcane, 19 Ağustos 2004 19:15 tarihinde demiş ki: kılıcın rengini daha belirgin ve yaydığı ışığı daha az görünür yaparsan daha iyi olur ışık ışık gibi değil de aura gibi olmuş. yorum öneri budur helal.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Asagidaki gibi olabilir mi? Fikir verir en azindan. Ozenip bezenirsen daha kalitelisini, yumusak ve detayli gecislisini yaparsin.[signature][hline][Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 22 Ağustos 2004 04:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aslında en iyisi jedi knight da oyun sırasında screenshotlayıp oradan bakmak nasıl gözüküyor diye[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bir animasyondan duragan goruntu almakla, duragan goruntude animasyonu betimlemek arasinda fark vardir. Cizgi film/roman mantiginda )) tarzi efektler nasil kullaniliyorsa ve animasyonlarda yoksa, bu tarz ilustrasyonlarda da trail vb. tarzda efektler devinimi pekistirir. Ama fikir vermesi acisindan haklisin. Zaten bu kadar SW seyretmis, oynamis insanlar olarak asagi yukari kareler gözümüzün önünde :) [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 22 Ağustos 2004 04:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bu arada yukarida ki ilustrasyon, sabre dahil 0 dan hazirlanmistir (Ugrasilip outer glow'a ve trail efektinin gecisine ince ayar yapilmalidir). Dolayisiyla lucasarts/film elemanlarinin yaptiklarindan illaki farklidir ve sahtesidir :) [Bu mesaj Lion_Strimple tarafından 22 Ağustos 2004 04:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 tamam takdir ettim ben :P[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ya bu ilk resimdeki yöntem ne? direk blending optionsdan mı? ben genelde path-> stroke yaparım da ( PII 233 olduğu için blending falan bozuyo beni eheh)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bende ole kendı capımda eglenerek bısey yaptım koyım bende[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 isin kilicini, isinindan tutarim ben diyosun :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 heh gozun aldanmıs senın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 o zaman illüzyonistim diyosun? Çünkü ısın resmen elin bittigi yerden cikiyor dolayisiyla sen saber'in bir kismini elin üstüne cikarmadikca göz elin tuttugu kısmı da ısın olarak algılayacaktır. Glow efektin hos olmus.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 heh saka yaptım zatı :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Ouz_UFO, 22 Ağustos 2004 23:12 tarihinde demiş ki: ya bu ilk resimdeki yöntem ne? direk blending optionsdan mı? ben genelde path-> stroke yaparım da ( PII 233 olduğu için blending falan bozuyo beni eheh) abi adamın ışın kılcına kaymış muhabbet :) cevap verebilecek var mı soruma merak ettim[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ılk resımdekı lıghtsaber yapma olayınımı dıyosun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Ouz_UFO, 22 Ağustos 2004 23:12 tarihinde demiş ki: ya bu ilk resimdeki yöntem ne? direk blending optionsdan mı? ben genelde path-> stroke yaparım da ( PII 233 olduğu için blending falan bozuyo beni eheh) http://forum.paticik.com/view.php?id=85234[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 oh be :) eywallah GE-TA :horace: bu arada ilk resimdeki efekt deil mi orada yazdıın?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar