Louies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 arkadaşlar ne hikmettir bilmiyorum 2 adet harddisk aldım ve 2 side bozuldu seagate 500 gb harici aldım bütün arşivimi bilgilerimi oraya attım bozuldu. 1 ay önce wd elements serisinin 500 gb ını aldım gene bozuldu... anlayacağınız arşiv için başka bir şeye ihtiyacım var sunucu gibi bir şey kiralamak istiyorum ama internet bağlantısı vs önemli degil sadece harddisk kapasitesi önemli benim için böyle bir hizmet veren bir şey varmı ? veya başka bir fikir varmı aklınıza gelen okadar arşiv yaptım 2 side gitti dolayısıyla soğudum ve sıkıldım harici disklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ya bende de 1tb seagate var arşiv için o kadar talihsizlğğe maruz kaldı ama sapasağlam maşşallahh. arşiv yalan mı oldu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 belki yalan olmamıştır bilmiyorum ama içinde banka bilgilerimden tutun herşeyim mevcut dolayısıyla kurtarma veya servise verme gibi bir işleme girişmiyorum yoksa ürünler garantili... saçmalık hakkaten bu harici disk işi sonuçta siz bilgilerinizi gizlemek ve arşivlemek için alıyorsunuz ama bozulabiliyor ve nasıl güvenip servise verebilirsiniz ki içinde tonla bilgi vs vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Disk'i takinca calisiyor mu ? Vindoz nasil bir mesaj veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 arsiv olayindan kacinmak lazim artik, benimde deli gibi divx arsivim vardi dvdlere cekilmis, gg oldu simdi. artik sadece cok begendigim filmleri sakliyorum. Zaten movie db kullaniyorum filmler icin, giderse bile hangi filmi seyretmisim cat diye buluyorum. yoksa ugrasilmaz arsivle, daha yeni zaten mp3 arsivimi attim cope, dinledigim 20+adam ya var ya yok, 2tb mp3u napiyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Raid denilen sey bu tip kayiptlar olmasin diye var ama harici disk'ler icin pahali bir cozum hala. Yoksa gayet rahat olacak. Baska bir cozum de online backup ama bu internet'lerle anca bi 20 sene sonra falan artik onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 paraya kiyarim diyorsan raid1 isini gorur gayet, mirror cikariyor her yukledigin seyin, 1 disk giderse digeri sapa saglam duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 senko said: paraya kiyarim diyorsan raid1 isini gorur gayet, mirror cikariyor her yukledigin seyin, 1 disk giderse digeri sapa saglam duruyor.diğerinin sapasağlam durmasının garantisini veriyo musun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Iki disk'in ayni anda bozulmasi icin ciddi bir problem yasaman gerek ki oyle bir problem yasagidin takdirde zaten sorun disk'lerde degil ortamdadir. Heba olan sadece disk'ler olmaz yani. Diger turlu raid sistem -ozellikle hot swap yapabildigin takdirde- tadindan yenmiyor. Bir disk'e birsey olursa cikariyorsun yerinden, yerine ayni kapasitede bir disk takiyorsun, isine devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 NAS falan düşünebilirsin. raid 5 yapabilirsin. tabi bunlar pahalı çözümler. şirketler kullanıyor raid 5 i falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 di said: Disk'i takinca calisiyor mu ? Vindoz nasil bir mesaj veriyor ? Usb Aygıt tanınmadı 7 farklı bilgisayarda denedim harddisk dönüyor ve çalışıyor bu uyarı geliyor ve harddisk duruyor. Kanımda usb girişinde bir sıkıntı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 senko said: paraya kiyarim diyorsan raid1 isini gorur gayet, mirror cikariyor her yukledigin seyin, 1 disk giderse digeri sapa saglam duruyor. paraya ölürüm de kıymam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 USB kablosunu degistirip ubuntu live cd ile mount etmeyi dene bakalim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar