mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 lunchbox filan var 70 lira aralıkta getirebilirim anca açılmamış kutu edit: modlardan biri taşıyabilir mi bu arada pazar alanına thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 getir alcam asdf new vegas yokmu? bide alamancadir lan o, yok vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 alamanca mı diye bakıcam ya. new vegas yok malesef almanca degilse alırım o zaman sana bi tane uyar mı? sanmıyorum ki collector's ı çevirmiş olsunlar sorarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 sor bi sor bide berk bole baska collector bulursan bole guzel ambalajli mutlaka haber cak bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 civ 5 var splinter cell conviction un action figure lusu filan da var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 civ 5 in fiyatina ve diline baksana bi, de cok pahallidir o yaws yeni filan fallout 3 ingilizce ise cok iyi ama ya, kap direk asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 60-70€ filan olabilir civ5 hatırlamıyorum final fantasy nin online ının da vardı galiba CE'si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 patlak o oyun ya ehuehu civde pahalliymis tahmin ettigim gibi degmez :p sen eskilere ve new vegas a bak ehuehu, new vegas buldugun yerde kap hatta ingilziceyse heue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar