Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Selamlar, Çoğu kişi bu belgeselin prömiyerini bekliyor ancak şimdi tekrar bulamadım NAT GEO dergisinde aramama rağmen. İlk gösterim bu akşammıydı yoksa hafataya pazar mı? Ve NTV de idi sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 tarkanin seslendirdigi belgesel bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 tarkanın seslendirmesi inanılmaz kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hani şu filmlerdeki kalın oturaklı ses tonunu yakalamış ama cümle bitirişlerinde ııh... Sanırım görsel olarak da tanıdığımız için yediremiyoruz =]] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 http://natgeotv.com/tr/buyuk-gocler 7 kasim pazar. ama ilk bolum yengecler galiba. kenya'da ufak bir sneak peek yaptik, on numara bir belgesel olacak gibi duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 NTV de veriyo diye bilyodum böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 irlandalıların amerikaya olan göçünü de verecek mi peki? swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Basladi. Yalniz cok kotu seslendirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 tarkan cok kotuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ben arada zaplarken gördüydüm.. adam bariz yatak sesi ile seslendirmiş.. abi ünlü sesi ile belgesel boktan bişi bu arada. tuncel kurtizli de iyi değildi bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar