Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Selamlar, Çoğu kişi bu belgeselin prömiyerini bekliyor ancak şimdi tekrar bulamadım NAT GEO dergisinde aramama rağmen. İlk gösterim bu akşammıydı yoksa hafataya pazar mı? Ve NTV de idi sanırım?
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hani şu filmlerdeki kalın oturaklı ses tonunu yakalamış ama cümle bitirişlerinde ııh... Sanırım görsel olarak da tanıdığımız için yediremiyoruz =]]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 http://natgeotv.com/tr/buyuk-gocler 7 kasim pazar. ama ilk bolum yengecler galiba. kenya'da ufak bir sneak peek yaptik, on numara bir belgesel olacak gibi duruyor..
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 NTV de veriyo diye bilyodum böhüüü
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 irlandalıların amerikaya olan göçünü de verecek mi peki? swh
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ben arada zaplarken gördüydüm.. adam bariz yatak sesi ile seslendirmiş.. abi ünlü sesi ile belgesel boktan bişi bu arada. tuncel kurtizli de iyi değildi bana göre.
Öne çıkan mesajlar