soulberry Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kare bi platform vardı, üstünde yüzü olmayan (olabilir de, hatırlamıyorum tam) insanlar duruyodu. bi tane de kapalı bavul vardı. hayatın özeti sayılırdı konu olarak, işte dengeyi korumak için önce herkes üstüne düşeni yapıyodu platformda. sonra bavulu almaya çalışanlar sırayla aşağı düşüyolardı falan. öyle ilginç ama felsefik bi şeydi, çok anlamlı bulmuştum ama izleyeli seneler olmuştur. ne adını ne yerini hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 adını bende hatırlamıyorum ama yeri değişmemiştirbüyük ihtimalle youtube'dadır hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hatırlayan olursa bana koordinat lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 madame tutli-putli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 vizyon konusu bu aslında.. hatta orada şu başlığın altında yazılması gerekiyordu, http://forum.paticik.com/read.php?11,2978378 vizyona taşıyorum, kilitlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Bıyır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 tuttuğun altın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar