Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Selam efendiler, Gecen gun ise giderken yag seviyesi dusuk diye uyari cikti, hemen servisin oradaydim servise goturdum 10 dakkada hallettiler acelem oldugu icin bindim devam ettim ise. De, araba 2010 model alali 8 ay oldu, yagin minimum altina dusmesi anormal degil mi? araba yag mi yakiyo, yag mi sizdiriyo, baska ne aciklamasi vardir bu olayin? (model bmw 3.35i xdrive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hiç kilometre bakımına girdin mi? bazen servisteyken kapağı iyi sıkmıyolar ve sızıntı yapabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 manuel mi bilmiyorum aracın xdrivedan kıllandım Manuel kullanıp yuksek devir zorluyorsan yag eksiltebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 manuel degil de bagirttirdigim oluyor evet steptronikle ozellikle de insaf abi yag mi iciyo bu araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Şuraya Microsoftta çalışıp bide xdrive 3.35 kullandığın için ayrıca dayak yemeye gemişsin bence. Seni döverim bak. PS: Yeni araç olduğu için ilk bikaç ayda parçalar yağlandığından ve katman oluşituğundan ötürü + olarak aracın performansının hakkını verdiğinden emin olduğum için yağ eksiltmesi normal diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 İlk 1 yıl yağ eksiltmesi anormal değil diye biliyorum ben de. Hatta bizim aracın kitapçığında da yazıyordu öyle birşeyler. Korkulacak bi durum yok ama haftada bir yağa suya bak en azından, alışkanlık olsun mr.microsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Hiç yağ eksiltmez diye bi yapısı var mı bilmiyorum. Benimki dizel ve bilmem kaç kilometrede biraz yağ eksiltir tamamlarsın falan diyenler olmuştu. Gerçi aldığımdan beri bikere açıp bakmadım ben. Ara sıra servise gittikçe tamamlıyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Servis bakar ona tabi. Dizeller yağ eksiltir derler ama her araçta farklı bu. Büyük silindir hacmine sahip araçlarda daha çok oluyor sanırım birde. Şöle de bi olay geldi başımıza yağ eksiltmeyle ilgili. 10 yaşında bi hilux var bizde. Geçen yaz acayip yağ eksiltiyordu, önce sanayiye birine götürdüler, motor üfürüyor dendi. Hakikatten de öyle. Sonra serviste kompresyon değerleri falan ölçüldü, sınırda çıktı. Araç o yaz yağ eksiltti baya. Yaz bitti araç normal yağ eksiltme miktarına döndü. Hala da bişey yok maşallah sdf. Nasıl oldu anlamadık ama. Tabi üfürüyor halen, ve o eski çekişi yok yokuşlarda. Bu da böyle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 1 kere yaptıysa birşey olmaz, devamlı yapmaya başlarsa o zaman huylanırsın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar