Thugsta Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Soru şu 1-Is the study of politics a science or a philosopy? 2-3 cümle söyleyebilecek olan var mı bununla ilgili? Saatlerce kafa yoruyorum ve anlamış değilim.Plato philosophy'yi savunmuş Karl Marx ise science'ı.Hangisi daha mantıklıdır sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Türkçesini yazarsan az buçuk yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 tam olarak ikisi de değil. genellemek yanlış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bence cevap politika bilim veya felsefe değildir ama politika ile ilgili problemlerle felsefe veya (sosyal) bilim aracılığı ile yaklaşılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hocanın neci olduğunu çıkartabildiysen ona göre hareket et liberalse liboş birinin dediklerini yaz, solcuysa marx'ın dediklerinden yardır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 varsa senin fikirlerini yaz böyle tartışılabilir burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 adam ödevini sormuş, merak ettiğim bişey var ben böyle düşünüyorum siz ne diyorsunuz dememiş. ne diye yapayım elalemin ödevini balık tutup vermem ben nasıl balık tutulcağını öğretirim hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bence cevap ikisi de değil ama ikisi de olabilir. böyle mi yapıyoruz ardeth bey? önceki mesajlardan kopya çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 1-Is the study of politics a science or a philosopy? muahahah ne science ı lan.. yalan söleme sanatı olur anca. zaanatkar olurlar ahuahu. böle sayns olmaz arkadaşım. saynsfikşın bile olmaz hatta. feylezofi olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar