huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sistem temiz, kalıbımı basarım. firewall yok, sorun çıkarması muhtemel hiç birşey görünmüyor. bu da geçen seferki gibi kendi kendine çözülür diye umut ediyorum.
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bütün serverlarda sorun varmış şu an
Slawn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 giriş ekranında kitleniyo oyun bende, sebebi nedir sizce? Dün gece problem yoktu.
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bnette tamirat var kimse giremio loginden, ama oynayanlar devam edio sanırım
Bordomavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Slawn said: giriş ekranında kitleniyo oyun bende, sebebi nedir sizce? Dün gece problem yoktu. bende de kitleniyor. repair yaptım sorun bulamadı. bu yazıyı burada görmem de genel bir sorun olduğunu anlamama neden oldu. güzel oldu. :)
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 1. Just unplug your cable 2. Start SC2.exe 3. The login-screen appears 4. Plug your cable in again 5. Wait like 30 seconds -> You can join Battle.net as normal! TL de okudum işe yarıyo
Slawn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 novandaz said: 1. Just unplug your cable 2. Start SC2.exe 3. The login-screen appears 4. Plug your cable in again 5. Wait like 30 seconds -> You can join Battle.net as normal! TL de okudum işe yarıyo tesekkurler, işe yaradı.
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ya beyler 1.5 aydır giremiyordum geçen gireyim dedim oyuna 1 patch yaptık hatta 2 olabilir neyse oyun oynarken 5dk max 10dk için oyun kasmaya başlıyor zorlar devam edersem aniden düzeliyor.Çözemedim neden search ediyorum forumda yaşayan çıkmamış galiba sorunu,googleladım bir kaç kişinin başına gelmiş, sistem değişikliği yapmaım driver değişmedim vs..... halp ekran kart : geforce 9600m gt on laptop daha önce yaşamadım bu problemi neredeyse max settings oynuyordum oyunu /pardon huun görmedim bu topici.
Öne çıkan mesajlar