Apex Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 anadolu yakasinda ince kenarli beyaz plakalik satan,takan bir yer biliyorsaniz rica edicem.bostanci sanayi'den geldim demin orada bulamadim.
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Thread baya eski yinede belki işe yarar diye cevapliyim bende bakınıyodumda bu plakalıklara aklımda kalmış. Öğrendiğime göre plakayı çıkarıp kenarlarını silip beyazlatıp çift taraflı bantla yapıştırıyolarmış vidalasanda olur tabi :p[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 evet 5m 'na cillop gibi kesiyor cift tarafli bantla yapistiriyor ekstrem $Ik duruyor
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 beyler iyi hos ama nerede hala duruyor plakam batiyor bana :) valla cogu arabada sanki alta beyaz birsey koyup onu silikonlamislar gibi gorunuyor bana yakindan incelemedim hep trafikte gordum,ancak dediginiz gibiyse daha iyi.bana yer lazim bildiginiz filan kadikoy yakasinda olursa daha iyi olur.
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ben izmirdenım ama ıyı yapıstırmazlarsa asırı seste plakadan da bas ritmi gelıyo.yanı saglam yapsınlar yoksa bum bum ötüyo.(basıma geldı ordan bılyıorum) araba ne bu arada?[signature][hline]Doğruların Kaderidir Bu Yanlızlık...
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Silikonla da yapıyolarmış. Ya çift taraflı bant olunca yukarıdan su girince atar onu nekadar tutarki çift taraflı bant kış aylarında? Silikonluyolarmış ama çıkarırken tamponu zedeliyomş gerçi aynı yere tekrar plaka geldiği için pek sorun değil ama örneğin arkada kaportaya yapışıyı çıkarmayı deneyince boyayı kaldırırsa paslanmaya sebep olabilir..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yahu sonuçta su bu akışkan bi madde hani taşı fln delebiliyo sabit olarak damladığında. bir yapışkanı mı delemeyecek? Plaka direk tampona vidalansa olmazmı? Aynı vida yerlerinden vidaların kafalarıda beyaza boyanır.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Kendim uğraşcam ustaya ne hacet =) Ya bide aklıma başka bişey geldi ama olurmu bilmiyorum. Vidaları Plakanın arkasına kaynak yapsak iç taraftan da somun gibi bişeyle sıkıştırsak hem çok şekil olur görüntü bozukluğu olmaz hemde çok sağlam olur ama içerden somunu sokmakta ayrı bir dert :p[signature][hline] V ò d à n | ICQ
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 sadece silikon sürülünce plaka ve etrafı tozdan simsiyah oluyor. sadece bant da yeterli olmuyor. ben kenarlara bant çektirip ortaya silikon yaptırdım . hem görünüş güzel hem de en yüksek bas sesler de dahi en ufak bi titreşim gelmiyor hem silikon kaportayı bozuyor da civata bozmuyor mu civata küflenince kaporta zaten gidiyor bi de üstüne plaka da küf için de kalıyor. bence en güvenlisi arabada tesisat yoksa bant varsa bant ve silikon. daha iyisi varsa bana da söyleyin uygulayalım. :)[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir..
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Şimdi anlamadığım plakanın arkasına sürdüğümüz silikonla plakanın ve kenarlarının ne alakası varki simsiyah oluyo neresi siyah oluyo benmi tam anlamadım? Bide plakanın siyah çerçevesini kestirdinmi sen? Yoksa Tinerle temizleyipmi yapıştırdın? Kestirdiysen nerede kestirdiğini sorucam ama ist te değilsin sen sanırım?[signature][hline] V ò d à n | ICQ
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 evet istanbulda deil tekirdağdayım ben. ben plakayı alırken çerçevesiz yaptırmıştım. tinerle felan uğraşmadım yani. silikonla yapılan plakananın etrafının siyah olmasının nedeni silikonun hava almıyacak şekilde yapıştırılınca çabuk kurumaz ve kurumayan sıvı haldeki silikon yerine göre 15 20 gün aynı şekilde durur bu da nemlenmeye ve akabinde bu nemli bölgeye tozların yapışmasıdır. hatta ben ilk silikon deneyimim de kışın silikon kurumamıştı ve plakanın boyaları da kabarmıştı ..[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir..
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ozaman elektrikli tabancayla sıkılan silikonlardan kullanalım onlar daha çabuk donuyo[signature][hline] V ò d à n | ICQ
laverda Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hayır onlar olmaz..! çünkü onlar bizim tabirimizle ''akü yapıştırıcısıdır''. yani sadece plastik yüzeylerde etkili oluyor. silikon ise cam gibi daha düz yüzeyleri bile yapıştırdığından daha iyidir. ama ben bu kurumaya da bi çözüm buldum : silikonu belirli aralıklarla sürüyosun (plakanın ortasına, kenarlarına keinlikle sürmeyin hiç hoş durmuo) kenarlarına da bant çekince oooo cillop :)[signature][hline]lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir..
Öne çıkan mesajlar