Jesperian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 master hdd fat32 dosya sistemindeyken slave hdd nin ntfs olması sorun yaratıyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Hayır, eğer dual işletim sistemleri kullanıyor ve bunlardan birisi 98 değil ise. Edit: Sorunu yazmamışım, 98 ntfs'e erişim yapamaz. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 23 Ağustos 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ben de sorun olmadıgını dusunuorum ama slave ekledigim hdd den hafif bir cızırtı geliyor icindeki belgeleri actıgım zaman bundan oturu olabilir mi demistim sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 2000, NT, Xp felam kullanıyosan NTFS olarak formatla HDD'Ni. Bi sürü security kolaylığı war. Ama Fat32 olarak da kullanbilirsin bi sorun olmaz. Zati NTFS de bi nevi FAT32.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 2 partitionım var, windowsun/programların yüklü olduğu yer ntfs, diğeri belgelerin mp3lerin falan durduğu fat32. sistem disketiyle veya linux üzerinden ntfs e erişim biraz sorunlu. o yüzden kurtarılcak dosyaların olduğu partitionın fat32 olmasında fayda var.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Eskiden sorunluydu artik sorunlu degil :) Read/Write i gayet basarili sekilde gerceklestiriyor :) Kernellerinizi guncelleyin.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yok kernel falan. yedim onu ben :P benim dediğim eldeki knopix cdsiyle falan kurtarma yapmaya çalışırsan ntfs e toslamamak için. :)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 NTFS FAt32'den daha yavaş belki fat32 olan diskin sesine alıştığın için dieri farklı geliordur.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar