senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 iste ne deniyor bilmiyorum, programin cehresini degistiren zimbirtilar oluyor ya... bi tane kullaniyordum da cok karisik bisi, pencereleri fln, biraz adam etmeye calistim yine de istedigim kadar basit olmadi. boyle foobar'in kendi orjinal sekline yakin minimalist bi tasarim ariyorum kendime. var mi kullandiginiz bisiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Şunun eski versiyonun kendime göre editlediğim halini kullanıyorum. Yana artist listesi falan ekledim. http://fanco86.deviantart.com/art/Mnlt2-183867648 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 bunlar hep fch mı fcl mi ne idi.. yeni foobarda ise ftl mi fth mı ne istiyordu theme dosyasını. ne yaptın onu? nasıl yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Columnsui ile hazırlanmış skinler fcl uzantılı, defaultlar fth uzantılı oluyor. 1+ versiyonu için yapılmış skinlerin hemen hemen hepsi columnsui. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 layout 2.5 flc diye bisi buldum, ilk actigimda karisikti birazda customize etmek kolaymus coloumsui'leri adam ettim hemen, guzel de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ss isterim. gerci kendi layout umu degistirmem 2,5-3 senedir ayni sekilde kullaniyorum ama merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 biraz daha oynayacam renklerle, menu barla fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Benimki de bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 slint skin cok basarili gozukuyor, keske start option falan tarzi bisey olsa da istedigimiz zaman oyle , baska zaman genis olarak acabilsek. benimki de boyle senelerdir, sadece dlna library ler ve bilgisayarlar arasinda renkler degisiyor. http://img138.imageshack.us/img138/1668/foobarkharon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 kharon seninki default user interface demi? bende seninkine benzer kullaniyordum hepte iste lyrics fln yok onda ekleyemedim bir turlu. birazda baydi o goruntu beni, senelerdir ayni sey ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Lyrics plugini bende durduk yere foobarı göçertiyor. O yüzden kullanmayı bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 evet default ui den biraz hallice cok minor bi kac degisiklik var onu disinda def. ben neredeyse arayuzu hic gormedigim icin bayma gibi bi hadise olmadi, ya upnp server dan kullaniyorum ya da bilgisayarda calisirken arkada biseyler calsin diye kullaniyorum, iki turlu de ui goz onunde degil, program da sismesin asio yuzunden zaten yeterince izdirap cekiyor diye bisey ekleme geregi duymadim. ama slint in kullandigi cok hosuma gitti bilg basindayken senin yaptigin gibi o tarz bi pencere extended display de cok hos durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar