Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kullandiginiz foobar2000 skinleri (theme veya)

senko

Öne çıkan mesajlar

iste ne deniyor bilmiyorum, programin cehresini degistiren zimbirtilar oluyor ya...

bi tane kullaniyordum da cok karisik bisi, pencereleri fln, biraz adam etmeye calistim yine de istedigim kadar basit olmadi.

boyle foobar'in kendi orjinal sekline yakin minimalist bi tasarim ariyorum kendime. var mi kullandiginiz bisiler?
Sosyal ağlarda paylaş

slint skin cok basarili gozukuyor, keske start option falan tarzi bisey olsa da istedigimiz zaman oyle , baska zaman genis olarak acabilsek.

benimki de boyle senelerdir, sadece dlna library ler ve bilgisayarlar arasinda renkler degisiyor.

http://img138.imageshack.us/img138/1668/foobarkharon.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

evet default ui den biraz hallice cok minor bi kac degisiklik var onu disinda def.

ben neredeyse arayuzu hic gormedigim icin bayma gibi bi hadise olmadi, ya upnp server dan kullaniyorum ya da bilgisayarda calisirken arkada biseyler calsin diye kullaniyorum, iki turlu de ui goz onunde degil, program da sismesin asio yuzunden zaten yeterince izdirap cekiyor diye bisey ekleme geregi duymadim.

ama slint in kullandigi cok hosuma gitti bilg basindayken senin yaptigin gibi o tarz bi pencere extended display de cok hos durur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...