Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 güzel soru lixad ehhe[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Hacı sen ne diyon ben hala çözümünü bilmiyom :))[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Çember girdi işin içine ben yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 çözerseniz bana kitap vercekmiş adam yapın hadi çember zor iş görmedik daha :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 abi çok kolay bi soru ya kelebek melebek neler yapmışınız ordaki doğrular paralel olmak zorunda çünkü orta taban var orda orta tabanı uygulayıp butun açıları bulursunuz[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 nerdeki doğrular?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 onlar paralel diil hacı kasma boşuna orda taban diil yani.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Integral alınmadığı sürece beni rahatsız etmeyin[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ilk sorudan bahsediyoru sanırım ama orda yok öle bişi[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ikinci soruda hep 30 60 90 ucgenlerinden gidiliyo ama ugrasmadim (yapamadim da diyebiliriz :) )[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Sin/cos bişeylerden çıkabilir gibi geliyo ama deniym bi ikinciyi ilkine kasamadım bişi bulursam söylerim :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ilk soruda paralellik yok abi, ikincisi hakkında ise yorum bile yapamıyorum :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Abi orada 2 tane dik açı bulacaksın,teğetlere falan dikkat et[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bişeyler buldum gibi ama 15/75 üçgeni fln çıktı ve üç bilinmeyen üç denklem üçü de çılgın şeyler bıraktım kesin bişi var bu soruda bu kadar uzun olmaması lazım.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ya siz ne diyosunuz şu soru için girmeidğim şekil kalmadı yapmadığım şaklabanlık bulamadım. ama bişi farketmedi bus oruyu yapamam öss de gene geometriyi full yaptım hehe[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bi yol var iki denklem iki bilinmeyenle de yapabiliyo olman lazım ana denklemler iğrenç yine kesin başka bi yolu var. AC'nin 36 olduğunu bulmuşsundur alan 162 ise yükseklik 18, 30-60-90dan AC 36. Yüksekliğin indiği noktaya da H diyelim. AD'ye x diyosun, yarıçap'a da r sonra OE arasını çiziyosun r oluyo. AB 18 ise BE x-18 oluyo, AH 18kök3 olduğundan BH 18kök3-18. İlk denklem buradan çıkıyo, üçgenler arası benzerlikten: r/(x-18) = (18kök3-18) / 18 İkinci denklem daha da kötü, AO'yı birleştirip AOD 15-75-90 üçgenini çiziyosun, bi kenarı x diğeri r hipotenüsü AO. 15-75'teki engin bilgini kullanarak r ile x'i oranlayıp ahanda birinci denkleme koyuyosun. r'yi bulursan da pi*r^2 / 2. Kasmaya değer mi kesinlikle hayır boş bırak :) Denklemi çözücem diye intihar edersin bu ne be böyle öss sorusu olmaz.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 1. çözümü ben de buldum da ordan çıkartamadım r yi falan[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 buldum galiba bekleyin geliyoooo...[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) [Bu mesaj nameless13 tarafından 24 Ağustos 2004 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yok mu kolay bi çözümü bunun be hehe[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yoq yapamadım kolay bir şekil :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 abi o bulduğunuz denklemler açılmıyor zaten mrk etmeyin :) kitleniyor.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 benzerlik ya da bi bok var kesin böyle soru olmaz yoksa[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 VAlla bize sordular :). Sınavım son yarım saatini heba ettiğimi hatırlıyorum :).[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hiç bi şekilde çözülmedi geriye tek bi yol kaldı.. *!ben bu soruyu hazırlasam cewabını kaç yapardım diye meditasyona girişir*[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 cevabını biliyom at bakalım tutcakmı[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar