Oski Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 irlanda. aynen UK gibi ama içinde iyi insanlarla =P benim kız arkadaşım irlandalı. son 2 buçuk yılda Galway hariç adım atmadığın yeri kalmadı herhalde irlanda'nın. her tarafı ayrı güzeldir. ama toplamda nüfusu 4.5-5 milyon olan bir ülkeden bahsediyorsunuz. toplamda 4 televizyon kanalı olan bir ülkeden bahsediyorsunuz. yaşam bir süre sonra sıkıcı gelebilir. ama ingiltere'de de yaşamış biri olarak rahatlıkla İrlanda'yı tercih ederdim ben. tabii ailevi sebepler sebebiyle biraz taraflı sevdim irlanda'yı herhalde. gezip görmek içinse İrlanda'da da Dublin, Cork iyidir. Limerick, angela'nın küllerini okuyuduysan/izlediysen gidilip görülebilir ama pek bir numarası yok tabi. tarihi olarak yolun herhangi bir yerinde dursan kalıntıya şuna buna rastlarsın. Cliffs of Moher'ı herkesin bir gidip görmesi lazım misal bence. güzeldir ya irlanda ve insanları. ingiliz pub'larından çok daha eğlencelidir random bir pub irlanda'da. iskoçya/galler bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 of ben de hazır UK'deyken bi irlanda galler iskoçya ypamma lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 iskoçya, mel gibsondan ötürü:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Myrica said: irlanda vizesi hakkaten 2 ayda mı çıkıyor yahu? kuyruklu yalan. Merter'deki fahri konsolosluğa gidersen orda yardımcı olan çok hoş bir hanım var. max 10 gün sürer haftasonu falan girerse araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Şimdi bendeki tier 4 vize ile irlandanın hangi kısımlarına gidebiliyorum ? Dubline taraflarına felan gidemiyor muyum acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar