derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Birinci dönemdem bir dersim var ismi Digital Systems. Tek ingilizce olan ders bu ve anlamakta cok zorlaniyorum. Sizinle bir Exercise'i paylasicam dersi taniyanlar eminim taniycaktir. Ricam su, bu dersi ögrenebilecegim bir türkce kaynak mevcutmu? Eger mevcut degilse ingilizce kaynakta önerebilirsiniz. Kütüphaneyi karistirdim ancak ise yarayabilecek bir kitap var idiyse bile coktan kiralanmis. Bu dersi bu semester vermek zorundayim. Belki bizzat ders hakkinda beni bilgilendirmek isteyen de olabilir, kölesi filan olurum o derece. Paylasicagim sorularin cözümünü filan istemiyorum yanlis anlasilmasin. Gercekten yardima ihtiyacim oldugundan topic actim. Simdiden tesekkürler. Umarim link calisiyordur. http://rapidshare.com/files/428632989/Exercise3.pdf Eger calismiyorsa bikac ss Ders Konulari Örnek Örnek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 anaa logic design en sevdigim derslerdendi. hocam yalniz turkce kaynak olmasi lazim ya bu konu hakkinda? size hangi kitap okutuluyor birde? pearson'un logic and computer design fundementals diye kitabi var, bayagi guzel anlatiyordu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 simdi vaktim sinirli sadece ilk soruyu anlatayim sana truth table yap demis. formulunu yaz once A B C diye 3 tane inputun var F diye bi tane de output cikarcak bunlar A B C F diye gideceksin, istersen saglam olsun diye tek tek 0 0 0 islemleri yapip truthla, A.B yi bul sonra B+C'yi bul 0 0 1 sonra ikisinin sonucunun NAND'ini bul yaz, veya 0 1 0 direk Fi bul yaz table'a. 0 1 1 1 0 0 1 0 1 1 1 0 1 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 formulunde F = ((A.B ) NAND (B+C)) XOR A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Senko kitaptan islemiyoruz dersi. Prof.'un kendi hazirladigi folyolar var. PDF olarak veriyo tüm semester islenicek dersleri. Bahsettigin kitap dogru bakalim bulabilecekmiyim. Örnek cözümün icin cok tesekkür ederim ancak sorun su ki cözümünü bile anlayamiyorum. Ne olup bittigini kayrayamiyorum yani. msn adresin ekliydi bende. ama bulamadim seni suan. öm atiyorum. cok sagol yardimin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Sen almanyada okumuyor musun ? Türkçe kaynaklara hiç bulaşma. Al sana kitap Grundlagen der Digitaltechnik H.M. Lipp Oldenbourg verlag ISBN 3-486-25916-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Sagol GEd süpersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 M.morris mano - Sayısal tasarım türkçe olarak en iyi kaynak bu, ders baya zevkli bir derstir çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar