Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ama tarzı çok itici..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 muzigini zorla dinleten yok ki, sevmiyorsan dinleme, ha tipini begenmiyorum diye dinlemiyorsan algida bir problem var demektir cunku birseyi duymak icin onu gormek zorunda degilsin normal sartlar altinda.
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 tarz derken tip dedim.. müziğine laf diyenyok atlama ''ama'' boşuna yazılı değil orda..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae [Bu mesaj Kalhiae tarafından 22 Ağustos 2004 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ama kompleklisin bence..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 *!atlama ''ama'' boşuna yazılı değil orda.*
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 *!atlama ''ama'' boşuna yazılı değil orda.*[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Neyse uzamasındaha fazla..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
darkness_dream Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 pardn Sensible o fotoyu bulmak için çok çaba harcadınmı acaba.....bula bula en ezik fe en berbat fotosunu bulmussun sende adamın beh.herneyse sonuç olarak herkesin zevki kendine göredir.seven sever sevmiyen sevmez.herkez sadece burda fikirlerini yazmakla mechul sonuçta.kavga etmek istemiyorum bu sarkılarını sevdigim adam için.bazıları bu adama görünüşünden dolayı çok tepki duyuyo.ama bence bu yalnış.buarada Eminem e gelince onun kendisi hakkında söyledigi okadar çok abuk subuk laf farki.Eminem tam bir bunalım.adam kompilekslinin tekiya.millletle ugrasanını görmüştümde kendisiylede bukadar ugrasıp kensine bukadar hakaret eden birini görmemiştim.Eminem ikisini bi arada götürüyo hemkendisiyle ugrasıyo hem milletle.Eminemin bende Trl programında kendisiyle ilgili bi röpördaşını gördüm oda aynen şöyle._''benim çillerim var,boyum kısa,burnum yamuk ve pen....isim küçük'' demişti ''yakışıklı degilim kendimi sevmiyorum'' demişti Mtv ki Trl programında.nedir buya sordukmu bir ikincisi kendi sorunlarını neden sarkılarınla bizlere yansıtıyorsun be adam.git aynada kavga et.biara severdim bu kızgın sarışın zibidisini ama artık pek sevdigimi söyleyemiyeceim.ama hala bulandıkca kırkyılda bir bu adamın sarkılarını dinlerim.biraz bunaldıgım zaman hala biraz şunu dinleyeyim derim ama artık bu bikaç ayda bir iki defa dinledigim şahısı koydugumda dinlememde zatn en fazla bes dk sürüyor.daha fazla bunaltıyor.bilmiyorum herkez kendi fikirlerine saygı uyar ve söyler.ben kendi fikrime çok fazla saygı duydugum gibi karsımdakininkinede saygı duymak zorunda hissederim kavga olsun istemem.yani Marilyn e gelincede diger sayfada söylediklerim gibi....Marilynin sarkılarını severim.önceden görünüşünü sevmezdim ama artık onada alıştım onuda seviyorum.Taksim e takıla takıla zaten bu adam gibi olan çok insan gördüm.sadece metalcilerin takıldıgı sokaga girmeniz yetiyo onun gibilerini görmeye.çoguda zaten bu adamın özentisi.bilmiyorum bu görünüş tarzı simgesel bir tarif bitür.ama genelde bu görünüş tarzını ilgi çekmeye çalısanlar veya psikopat görünümü vermeye çalısanlar yapar(siyah ruj,kırmızı sürme,psikopat tavırlar ve bakışlar vs...).tmam kırmızı sürme bazen bende çekerim bende bazen siyah giyinirim ama onlar kadar abartılı degildir.onlarınki milletin gözüne sokmaya giriyo artık ben psikopatım diye kendilerini.[signature][hline]darkness_dream
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 eminemden sora dinlicen zaten bu mm bacımızı öyle iyi gidiyo. ehe[signature][hline] The Truth is out There
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Sanchure, 19 Ağustos 2004 23:22 tarihinde demiş ki: -black metal dinler misin? mm: birkaç kez black metal konserine gittim.cradle of filth felaketti,onlarda hiçbir mantık yok.death metal çalan addams ailesi gibi görünüyorlardı -saddam hüseyin hakkında ne düşünüyorsun ? mm: saddam hüseyin'i öldürmektense ona daha büyük bir ceza vermek isterim,mesela kendisisne mcdonalds da bir iş vermek.. haklı len adam :horace: [Bu mesaj Chiptech tarafından 22 Ağustos 2004 02:11 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: dom, 22 Ağustos 2004 02:10 tarihinde demiş ki: Mr. Marilyn Manson. Aynı kanıda degilim.[signature][hline] The Truth is out There
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 black.. merak ediyorum o kişinin sana vericeği cevabı. Çünkü o yüce zat herşeyi en iyi bilen sanandır kendini..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kalhie anlamadim niye dom'a ozellikle bok atmaya kasiyorsun ?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kim o be ? dom'u kastediyorsan sanmıyorum. Sadece ben Marlyn Manson kişisinin t.v de kendini parmakladıgını gordukten sora pek Mr. olabilecegini sanmıyorum.[signature][hline] The Truth is out There
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bir insanin cinsiyeti tv'de yaptiklariyla belli olmuyor ki degil mi? bu egitimi cocukken aliyoruz hepimiz?
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Hmm Ben onu eger Sadece T.V'de görebiliyorsam cinsiteyinede ordan bakarak sınırlı biçimde karar verebilioyorum demektir. Gördüklerim dogrutulsunda öyle oluyo malesef[signature][hline] The Truth is out There
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Kimseye bok atmaya çalışmıyorum..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Kalhiae, 22 Ağustos 2004 02:16 tarihinde demiş ki: black.. merak ediyorum o kişinin sana vericeği cevabı. Çünkü o yüce zat herşeyi en iyi bilen sanandır kendini.. bu ovgumu ? benmi bok atma baabinda degerlendirdim yoksa?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Sen öyle değerlendirmişsin. Her övgü olmayan şey bok atma olucak diye bir kural yok.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Disap bi önceki sayfaya bakarsan biraz fikir sahibi olursun sanırım o konuda.[signature][hline] The Truth is out There
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 tartışma kavgaya dönüşmese :([signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi.. Christoph Vassel..Nactarum..
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Kalhiae, 22 Ağustos 2004 02:27 tarihinde demiş ki: Sen öyle değerlendirmişsin. Her övgü olmayan şey bok atma olucak diye bir kural yok. black zaten ordan dayanarak konu$uyorum bariz bi $ekilde adam hepimize yukardan bakiyo kendini bi$i saniyo mesaji var ee bu ne $imdi o zaman sen dengesizsin ne dedigini bilmiyorsun?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 22 Ağustos 2004 02:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar