Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alacak verecek para takibi yazilimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Bayagi basit bir sey ariyorum. Turkce ingilizce farketmiyor.

Gelirimi giderimi girebileyim.
Recurring odeme-alacak girebileyim.
Bunlari gruplayabileyim. (is ve sahsi gibi mesela).
Tarih araligi verip ne durumda oldugumu gorebileyim.

Var midir bu tip bildiginiz bisey ?
Mesaj tarihi:
google bi yana, office 2010da bunun icin bisey var galiba dicektim ama sonra office accounting diye bisey oldugunu onunda discontinued oldugunu gordum. niye yakin zamanda boyle bisey gordum gibi geliyo lan, officele birlikteydi gibi kalmis aklimda.
Mesaj tarihi:
Aramiyorum abi ya. Varsa bildiginiz soyleyin size zahmet. Milyon tane adamin isine kostum simdiye kadar. Bi tanesi de benim isime kossun.
Mesaj tarihi:
aquila said:

google bi yana, office 2010da bunun icin bisey var galiba dicektim ama sonra office accounting diye bisey oldugunu onunda discontinued oldugunu gordum. niye yakin zamanda boyle bisey gordum gibi geliyo lan, officele birlikteydi gibi kalmis aklimda.

Valla oturup excel'de yapicam simdi bisey de sevmiyorum onu kullanmayi.
Mesaj tarihi:
valla ben en son excelde yapıp rahat etmiştim. gerçi benimki biraz komplike bişeydi satışlar alımlar döviz bozumu personel ücretleri avanslar cart curt milyon tane girdi vardı ama hazır program kullanmaya çalıştığında illa bir sürü eksik çıkıyor. kendin yapınca istediğin gibi ekliyorsun falan süper oluyor.

exceli çok seviyorum lan, süper program.
Mesaj tarihi:
Excel hakkatten super de benimkinde sadece gelir ve sadece gider diye ayiramiyorum. Hani excel'i iyi bilsem kesin guzel bir sey yaparim da oyle cok fazla icli disli olmadik kendisiyle. Yoksa sevisiriz bile.
Mesaj tarihi:
Ilki ilgimi cekmedi de Mint'i daha once de duymustum. O isimi gorur sanirim.

Tesekkur ederim Sukrucum.

edit : gerzek mint kredi kartini ekle diye tutturdu. otomatik harcamalara bakicakmis.
  • Yeni Oluştur...