Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bugün buluşuyoruz beyler ilgili link diğer gelecek kişiler buradan belirtsinler tophanede nargile içip muhabbet edip ordan sonrada taksime akmayı düşünüyoruz[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ehliyetim olsa seve seve gelirdim ama.... hazirandan sonra isallah... sizlere iyi eglenceler[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 azuhauahu bnm arklar da orda takılıo yarın .. bn de mi gelsem:) hatta gece taksime de gidiolar.. yoksa onlar da bu sitede mi alla alla:) ??[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Kadıköyden gelecekler kadıköy- karaköy vapuruna binip indikten sonra kime sorsanız gösterir 10 dk yürüyerek[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ulan bak beni yazmamış adam yaa Tabiki geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 maltepeden trene binip kadikoye gitmem lazim ordan sorasi kolayda ya donus :))))))))))))))))) ona tirsiyorum iste....[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 taksimden otobüsle dönersin saat 15 de buluscaz 4 saat takılsan rahat rahat dönersin geri[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 sen maclara gelme bole yok tophane yok godoşhanelerde bulusmaya git egitim şart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 dasd da bende simdi sandim yafs :) :) :) 15 saat 3 oluyo benide ekleyi ver ozaman :)[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Bathory, 05 February 2004 01:30 tarihinde demiş ki: sen maclara gelme bole yok tophane yok godoşhanelerde bulusmaya git egitim şart! sende gel olm bikere cesaret et de avrupa yakasına ayak bas tırsmana gerek yok cok kolay olucak[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 adam avrupada zait eha[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Bathory, 05 February 2004 01:30 tarihinde demiş ki: sen maclara gelme bole yok tophane yok godoşhanelerde bulusmaya git egitim şart! kadikoyde bulusalim biz senle ordan gotururm ben seni ehliyetin varsa kral olur kaybola kaybola gideriz beraber :)[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 eah bosuna dememiş olm hazreti cem yılmaz egitim sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 olayın foruma yansıması iyi olmadı ama[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bat avrupadamıydı eha ii ozm direk bekliyorum bat cım mazeret kabul etmem maçlara gelememe sebebim belli ayak tam olarak geçmedi[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 windcim ben zaten avp yakasndaym ;) ehliyet var ama sen gel taksime ordan bi taksiciye rica ederiz abi ver ben kullanıyım falan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bi ara cidden kadıköyde buluşun daa çok gelen olur:)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 e kadıköyde de buluştuk bi tane daha bowling yapılır aslında bi aralar farklı bi iskendercide yemek koşuluyla[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 cankıza katılıorum ve mumkunse estel tavsiye etmesin iskenderciyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: elle_iphe, 05 February 2004 01:36 tarihinde demiş ki: bi ara cidden kadıköyde buluşun daa çok gelen olur:) şöyle damdan düşme atlamayın bikerede nerde bulusalım topici deil gecevardiyasi topici ircde alınan bi karar forumlara takılanlarada yazalım da haberi olsun herkesin dedik tophanede saat 15 de bugün[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 haydaa 15 mi gecevardiyası diyince gece buluşması anladık biz de ayıp yaf gündüz gözüyle ne zevki var =)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Dyna bey, o toplama cikarmalar bitmeden hic bi yere gidemessiniz :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bandırma'dayım beah ![signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 hulayn.. adisiniz layn... benim gibi iskender canavarının söylediği yere bık bık ediyonuz ya... ooh bedava künefemi de yedim içinizde patlaya ey ahali.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me toplaşın bakalım gençler *!bezmiştir hayattan kendiyel savaşmaktan yorulmuştur*[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar